SKANDAL U MEĐUGORJU! POBIO SE SA ŽENOM ZBOG PARKINGA: Lokalni političar podneo ostavku pošto je procurio jezivi snimak TUČE (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

OBRAČUN U GARAŽI

SKANDAL U MEĐUGORJU! POBIO SE SA ŽENOM ZBOG PARKINGA: Lokalni političar podneo ostavku pošto je procurio jezivi snimak TUČE (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Dragan Vasilj, predsednik Mesne zajednice Međugorje, podneo je ostavku pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak njegovog fizičkog sukoba s gošćom ovog turističkog mesta u Hercegovini.

U saopštenju koje potpisuje Vasilj, a koje je objavljeno na Fejsbuk stranici MZ Međugorje, stoji kako se ista osoba pet dana nepropisno parkirala uz Vasiljev put i onemogućavala prolaz automobilima i dostavnim vozilima.

"Upozoravao sam njenog prijatelja, koji me onda vređao i pretio mi. Govorio sam i kuvarici u pansionu i radnici u suvenirnici da je upozore. Svaki put ona je, ako je bila u pansionu, silazila i uklanjala auto, ali ga opet vraćala i na isti način parkirala, što snimci video-kamere mogu potvrditi, ako to nije izbrisano. Ali šta kad nje nema u pansionu? Moram reći da sam ja dolazio u situacije, kako zbog nje tako i nekih drugih, da moram da uzmem taksi da bih mogao da obavim neki posao. Te večeri, kada se incident dogodio, oko 21 sat je trebalo da idem napolje autom, ali nisam mogao i zvao sam u pansion da je traže da skloni auto. Čekao sam paralelno s njenim autom i dama ulazi u svoj auto i, valjda i ona frustrirana što stalno mora da sklanja auto, meni pokazuje srednji prst. Sve moje ljutnje i frustracije su u tom momentu eksplodirale, izašao sam iz auta, otvorio vrata njenog vozila i jesam vikao na nju i udario nogom u prag njenog auta i zalupio vrata. U tom momentu ona je uz psovke izašla iz auta, ošamarila me i drugom rukom me divljački ogrebala po slepočnici i očima", napisao je Vasilj.

Vasilj tvrdi da su povrede lekarski evidentirane, a da su obe strane podnele prijavu policiji. "Bez obzira na sve okolnosti ovog događaja, smatram da sam teško pogrešio reagujući neprimereno i da sam funkciju predsednika MZ Međugorje ukaljao ovakvim gestom. Zato podnosim ostavku na mesto predsednika MZ Međugorje, o čemu sam jutros obavestio svoje saradnike, zamenika Ivana Kozinu i Marina Radišića, načelnika Općine Čitluk. Nadam se da će mi meštani uzeti za dobro sav uloženi trud u dva mandata koja sam obavljao kao predsednik", stoji su saopštenju.

Kurir.rs/ Oslobođenje.ba

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track