Najnovije vesti

OVO SU SARAJEVSKI POLICAJCI KOJE SU UBILI AUTO-MAFIJAŠI: Adis i Davor kolegama bili veliki uzori, dobijali pohvale za svoj predani rad
Adis Šehović i Davor Vujnović, Foto: Avaz.ba

stradali u pucnjavi

OVO SU SARAJEVSKI POLICAJCI KOJE SU UBILI AUTO-MAFIJAŠI: Adis i Davor kolegama bili veliki uzori, dobijali pohvale za svoj predani rad

Bosna i Hercegovina

U sarajevskom naselju Alipašino Polje - C faza jutros je izbila pucnjava u kojoj je smrtno stradao policajac Adis Šehović, a Davor Vujnović je preminuo u bolnici uprkos velikoj borbi lekara.

Auto-mafijaši su zasuli rafalnom paljbom iz automatske puške, najverovatnije "kalašnjikova", policijsku patrolu, koja ih je zatekla u krađi "golfa 6" bele boje.

Drama se odigrala na parkingu, a policajci su tokom redovne kontrole naišli na kradljivce. Odmah nakon što su naišli, jedan od lopova potegao je oružje pa je na licu mesta ubio jednog policajca, dok je drugi bio teško ranjen, ali je kasnije podlegao povredama.

Adis Šehović i Davor Vujinović važe za jedne od najiskusnijih pripadnika Policijske uprave Novi Grad.

Šehić je Srednju školu unutrašnjih poslova završio 1995. godine i od tada je policajac, dok je Vujinović Akademiju završio 1998. Obojica su s ponosom nosili čin Višeg policajca te se, prema rečima njihovih starešina, obojica mogu ponositi svojom službom. Inače, obojica policajaca bili su autoritet na ulici, a kolege su u njima videle velike uzore.

Javnost je veoma uznemirena zbog brutalnog napada na dvojicu policajaca.

S druge strane, njihove kolege čine nadljudske napore u traganju za napadačima koji su pucali na njih.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...