JEZIV SNIMAK AUTOMOBILA U KOM SU STRADALI SARAJEVSKI POLICAJCI: Izrešetani i pre nego što su izašli iz vozila, nisu imali šanse (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

stradali tokom kontrole

JEZIV SNIMAK AUTOMOBILA U KOM SU STRADALI SARAJEVSKI POLICAJCI: Izrešetani i pre nego što su izašli iz vozila, nisu imali šanse (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Policijski automobil u kojem su bili Adis Šehović i Davor Vujinović uklonjen je posle uviđaja i izgleda jezivo.

Na policijskom "golfu" su vidljiva oštećenja na limariji prouzrokovana hicima iz vatrenog oružja, kao i razbijeni prozori.

foto: Beta/Almir Razić

Podsetimo, sarajevski policajci, Šehović i Vujinović, vozili su se automobilom kada su na njih oko 4 sata ujutro pucali mafijaši koji su pokušali da ukradu automobil hrvatskih registarskih oznaka. Obojica su pogođena i pre nego što su uspeli da izađu iz automobila, Šehović je preminuo na mestu događaja, dok su se lekari bezuspešno borili za Vujinovićev život. On je podlegao teškim povredama tokom jučerašnjeg dana.

Šehović i Vujinović
Šehović i Vujinovićfoto: Avaz.ba

Istraga je u toku, a policija je privela nekoliko ljudi na području Istočnog Sarajeva koje se mogu dovesti u vezu s pucnjavom.

Šehović i Vujinović su bili iskusni policajci i ponos MUP-a Kantona Sarajevo, a više puta su pohvaljivani zbog odličnog obavljenih poslova. Iza Šehovića su ostali supruga i sin, a iza Vujinovića supruga i dvoje maloletne dece.

Kurir.rs/Klix.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja