SRBINA IZ BOSANSKE GRADIŠKE USMRTIO BAGER U MINHENU: Đorđe Radaković se nedavno oženio i planirao je da uskoro u Nemačku dovede i suprugu
Foto: Avaz.ba

tuga

SRBINA IZ BOSANSKE GRADIŠKE USMRTIO BAGER U MINHENU: Đorđe Radaković se nedavno oženio i planirao je da uskoro u Nemačku dovede i suprugu

Bosna i Hercegovina -

Dvadesetsedmogodišnji Đorđe Radaković iz Bosanske Gradiške, koji je prije sedam dana poginuo na poslu u Minhenu, danas će biti sahranjen na groblju u Brestovčini.

Đorđe se specijalizovao za uređivanje parkovskog drveća i tako je, nažalost, i izgubio život. Prema prvim informacijama, usmrtio ga je zglobni utovarivač.

"Đorđe je bio izvanredan momak. Potiče iz dobre porodice. Pre svega, lepo vaspitan i živeo je urednim sportskim životom. Zatečen sam tužnom vešću", rekao je njegov poznanik Dražen Košpić.

Kako saznajemo, Đorđe se nedavno oženio i nameravao je da uskoro u Nemačku dovede i suprugu Andrijanu.

U kući Radakovića u neposrednoj blizini pravoslavne crkve, neopisiva tuga. S njegovom preranom smrću ne mogu se pomiriti roditelji Dragoslav i Slavica, sestra Teodora, baka Milka... Ni njihove komšije, kao ni meštani Bosanske Gradiške, ne mogu da se pomire s tužnom istinom da Đorđe više nije među živima.

"I Đorđe i njegova porodica bili su čestiti i dobri ljudi, u svakom trenutku spremni da pomognu drugome. Ne razumem zašto ih je stigla ovakva, velika tragedija", reči su komšije, koji nije želeo da otkrije identitet.

Prema informacijama iz Nemačke, uzroci tragedije još nisu zvanično poznati s obzirom na to da je istraga u toku.

Radaković je bivši kajakaš kluba Sava iz Bosanske Gradiške i spadao je u red omiljenih mladića u rodnom gradu. Njegova porodica jedna je od uglednijih i poznata po dobročinstvu i učešću u mnogim društvenim akcijama.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track