Najnovije vesti

SVADBA SA ODBEGLOM MLADOM PODELILA REGION: Većina brani mladoženju, a u jednom komentaru je postavljeno pitanje svih pitanja!
Foto: Avaz.ba

za smeh i plač

SVADBA SA ODBEGLOM MLADOM PODELILA REGION: Većina brani mladoženju, a u jednom komentaru je postavljeno pitanje svih pitanja!

Bosna i Hercegovina

Mlada Elda Mujčin je, nakon salve uvredljivih komentara na njen račun na društvenim mrežama i portalima, deaktivirala profil na Fejsbuku.

Ceo region već danima bruji o skandalu na veselju u Gradačcu, kada je zbog žestoke svađe između mlade i mladoženje svadba prekinuta, a mlada se vratila kući u susedni Odžak.

Elda Mujčin i Edin Huseljić dugo će pamtiti dan koji je trebao biti najlepši u njihovim životima, a završio se neslavno. Ceo skandal izbio je jer se mladenci nisu mogli da dogovore kome će pripasti novac prikupljen na svadbi.

Avazovu priču o odbegloj nevesti koja je sat pre ponoći otišla sa venčanja preneli su brojni mediji u regionu, a na portalima i društvenim mrežama neprestano se vode rasprave o tome ko je za sve kriv.

Javnost je podeljena - jedni su na strani mladoženje, a drugi brane nevestu, koja je za Avaz kazala da je novopečeni suprug "iskoristio nju i nerođeno dete kako bi se domogao onoga što je najviše želeo, a to su pare“.

I sama Elda Mujčin uključivala se u rasprave u grupama na Fejsbuku, iznoseći svoju verziju priče. Ali, verovatno zbog mnogih uvredljivih komentara upućenih na njen račun, ona je jučer deaktivirala svoj profil na toj društvenoj mreži.

Inače, zanimljivo je da je jutro nakon burne svađe na svadbenom veselju, Elda na svom profilu objavila status: "Jedno đubre obično, sve do zvezda dizala“, uz link istoimene pesme. Zanimljivo je bilo pratiti i komentare njenih prijatelja, poput onog da danas svadbe traju duže nego brakovi.

Za razliku od Elde, mladoženja Edin se prvo nije oglašavao na društvenim mrežama. Ali od juče je na njegovom Fejsbuku poruka. "Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Alah daje svojim najizdržljivijim borcima". Ali, zajedničke fotografije s Eldom nije izbrisao.

U Gradačcu, u kom je ovih dana jedina tema propala svadba sa 300 zvanica, kažu da prvi put čuju da nečiji brak traje pola dana!

"Sramota je, brate, da mlada pobegne. Sad naš kraj neće biti poznat samo po dobroj rakiji i šljivama nego i po odbeglim mladama. Osramotiše i nas", kaže jedan meštanin Gradačca.

Hiljade komentara ostavljene su na Fejbuku i portalima proteklih dana, nakon što je priča iz Gradačca objavljena.

Ljudi su, između ostalog, pisali: "E neka si ga ostavila, neće tebi niko uzimati tvoje pare“, "Ovi su zreli za Zadruge“, "Ovo je bosanska Farma i pohlepa sponzoruše...“ Neko je upitao: "A ko će sada svatovima vratiti pare?“

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...