POLICAJAC ZLOČIN SKRIVAO 13 GODINA: Osumnjičeni za svirepo ubistvo Irene Predojević predat Tužilaštvu (VIDEO)
Foto: RTRS

NEVEROVATNO GNUSAN ZLOČIN

POLICAJAC ZLOČIN SKRIVAO 13 GODINA: Osumnjičeni za svirepo ubistvo Irene Predojević predat Tužilaštvu (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Goran Јeličić, osumnjičeni za ubistvo Irene Predojević iz Kozarske Dubice, predat je Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor.

Osumnjičeni je predat Tužilaštvu zbog teškog ubistva i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je 2005. godine ubio Irenu Predojević (27) u noći između 6. i 7. avgusta dok se vraćala iz noćnog izlaska.

foto: MUP RS

Porodica je ujutro prijavila nestanak, a telo je pronađeno na divljoj deponiji smeća u selu Božići, u blizini kuće u kojoj je živela s roditeljima. Obdukcijom je utvrđeno da ju je ubica zadavio, a leđa polio benzinom i zapalio da bi prikrio tragove.

foto: RTRS

Prethodno su službenici MUP-a Republike Srpske, u pretresu kuće osumnjičenog, pronašli veću količinu oružja, municije, eksplozivnih materija i drugih borbenih sredstva velike razorne moći.

foto: RTRS

S obzirom na to da je reč o policijskom službeniku zaposlenom u prijedorskoj Policijskoj upravi, u toku je njegova suspenzija sa radnog mesta.

Direktor Policije Srpske Darko Ćulum rekao je da je osumnjičeni za ubistvo Predojevićeve uhapšen juče oko 14 časova.

"Predojevićeva je ubijena 7. avgusta 2005. godine na svirep način, tako što je zadavljena i nakon toga zapaljena", rekao je Ćulum.

Kurir.rs/RTRS Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track