SRPSKI PLASTIČAR OPERISAO IZETBEGOVIĆEVU ŽENU? Direktorka Sebija poslala svoje doktore kući, pa dovela beogradskog hirurga?! Evakuisan ČITAV SPRAT!
Foto: Printscreen YouTube

MISTERIOZNI PACIJENT

SRPSKI PLASTIČAR OPERISAO IZETBEGOVIĆEVU ŽENU? Direktorka Sebija poslala svoje doktore kući, pa dovela beogradskog hirurga?! Evakuisan ČITAV SPRAT!

Bosna i Hercegovina -

Iako se identitet misterioznog pacijenta, zbog koga je ispažnjeno čitavo odeljenje u sarajevskoj bolnici, drži u tajnosti BiH mediji javljaju da se sumnja da je u tajnosti operisana Sebija Izetbegović, inače direktorka KCUS i supruga Bakira Izetbegovića, aktuelnog predsedavajućeg Predsedništva BiH i predsednika SDA.

Pripreme i sama operacija u jednoj od onkoloških sala u Centralnom medicinskom bloku obavljeni su pod posebnim i tajnim merama. U čevrtak oko 15 sati svi zaposleni, uključujući lekare i drugo osoblje tog odeljenja, pušteni su kućama. Na odeljenje su tada stigli dr Dželaludin Junuzović, direktor hirurških disciplina, dr Amela Katica-Mulalić, šefica anestezije, Muvedeta Butmir-Čedić, šefica računovodstva, i glavna sestra Ernela Eminović.

Na odeljenje je sigao i jedan lekar plastičar iz Beograda, koji je prisustvovao operaciji, koja je trajala skoro osam sati. Sve to vreme, do jutarnjih sati u petak, odeljenje je bilo pod blokadom!

Pitanje je zašto se krije ime pacijenta, čak i ako je u pitanju Sebija Izetbegović. Jer, iako zdravstveno stanje običnih građana jeste njihova privatna stvar, kod Sebije Izetbegović, kao i ostalih istaknutih javnih ličnosti, to nije slučaj.

Poznato je da je Sebija Izetbegović pre desetak godina vodila borbu sa karcinom dojke i da je o tome posle govorila u medijima i da je na kraju, kako je potvrdila, pobedila tu opaku bolest.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track