SVADBA O KOJOJ BRUJI REGION IMA NOVI ZAPLET NA FEJSU: Mladoženja već ima "novu ljubav", a trudna odbegla mlada utehu traži u pesmama Šaka Polumente (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook

I DALJE PRIVLAČE PAŽNJU

SVADBA O KOJOJ BRUJI REGION IMA NOVI ZAPLET NA FEJSU: Mladoženja već ima "novu ljubav", a trudna odbegla mlada utehu traži u pesmama Šaka Polumente (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Bosanska odbegla mlada Elda Mujčin ponovo je aktivna na društvenim mrežama. Iako je nakratko, zbog skandala o kojem bruji region, izbrisala Fejsbuk nalog, nesuđena mlada Edina Huseljića, koja je sa svadbe pobegla sat pre ponoći, odlučila je da se više ne krije od javnosti.

Na novom profilu okupila je već 544 "prijatelja" te s njima podelila stare slike i uspomene. Na slikama nema bivšeg muža, s kojim je u braku bila pola dana. No, pažnju Fejsubuk zajednice privukla je pesma "Nekad si bila moja", folk pevača Šaka Polumente, koju je Elda podelila na profilu.

Traži utehu

"Ponekad bude mi teško, ne drži me mesto ni dan, ponekad ponovo dođeš i venama prođeš ko san. Sad laži sipaš po meni, a nekad si moja bila, taj otrov pijem da živim, a njime si sebe ubila. Moja tuga sad u tebi je, moje suze stigle su te sve", stihovi su pesme koje Mujčin ovih dana sluša.

Posebno je izdvojila deo pesme iz refrena u kojem se kaže: "Nije onom kom ti želiš zlo, već je onom kom je suđeno."

Osim Šaka, Elda samuje i uz pesme Jašara Ahmedovskog: "Isplači se, bit će ti lakše, neka kroz suze izađe bol", a dosta pažnje izazvao je i njen post:

"Pomogneš slepom da progleda, onda sve vidi sem tebe."

Uprkos skandalu koji su izazvali, ne ćuti ni mladoženja. I on se uhvatio citata, pa objavljuje.

"Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Alah daje svojim najizdržljivijim borcima", kaže Edin u novoj poruci.

Na Fejsbuku je promenio i sliku profila. Umesto fotografije sa ženom kojoj se pre nekoliko dana zakleo na večnu ljubav, Edin je objavio fotografiju "nove ljubavi" - "golfa 2". Nijedna Eldina fotografija nije mu se potkrala na profilu.

Drugi nastavci

Da štošta nije najjasnije u ovoj sapunici, potvrđuje činjenica da je Elda pobegla sa svadbe iako je, kako tvrdi, trudna.

Ova će priča ipak imati još pokoji nastavak s obzirom na predstojeću brakorazvodnu parnicu, ali i na tužbu za klevetu koju je supruga najavila jednodnevnom mužu.

Par s kratkim bračnim stažem čeka i borba za 5.500 maraka prikupljenih tokom darivanja mladenaca.

Nemaju zajedničkih slika

O Eldinom i Edinovom zajedničkom životu svedoče samo slike koje smo sačuvali pre nego što je ova sapunica odjeknula. Nakon toga oboje su odlučili izbrišu zajedničke slike, a time i tragove da su ikad bili skupa.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track