Najnovije vesti

POKAŽI MI GA! ŠTO NISI KORISTIO GUZU? Isplivala skandalozna prepiska profesora psihologije i učenika! Dečak završio na psihijatriji
Foto: Printscreen Avaz.ba

šokantno

POKAŽI MI GA! ŠTO NISI KORISTIO GUZU? Isplivala skandalozna prepiska profesora psihologije i učenika! Dečak završio na psihijatriji

Bosna i Hercegovina
17:44h

"Da se iza lažnog Fejsbuk profila muškarca koji mi je nudio seks krije moj profesor psihologije, nisam mogao ni da sanjam. Ono što sam doživeo ostavilo je ogromne traume na mene", rekao je u ispovesti za “Dnevni avaz” učenik (18) trećeg razreda Medicinske škole u Zenici (identitet poznat redakciji).

"Na moj profil javio mi se nepoznati muškarac. Rekao je da ima 30 godina, da mu se sviđa moja stražnjica koja je, kako je rekao, savršena, te da bi voleo da imati seks sa mnom", tvrdi on i dodaje da posećuje psihologa posle svega.

Iako tada nije znao sa kim komunicira, mladić mu je odgovorio da nema ništa protiv homoseksualaca, ali da „nije od tog posla“. Međutim, profesor je nastavio.

" Mogu li biti dodatno bezobrazan, da ti vidim stražnjicu na kameri? Prosto je neverovatno kako je dobra i moj pe..s će se videti na kameri, a verujem da će ti se svideti", nastavio je profesor da piše poruke mladiću.

foto: Printscreen Avaz.ba

Posebno je šokantno da mu je u nekoliko navrata savetovao da treba svoj izgled da iskoristi u školi, da bi dobio bolje ocene. Kako nije prestajao da piše, učenik je odlučio, zajedno sa prijateljem da napravi lažni profil i pripremi mu zamku.

"Javili smo mu se, razgovarali i tražili videopoziv. Kada se upalila kamera, nimalo prijatan osjećaj. Bio je to profesor psihologije, šok!", rekao je 18-godišnjak.

Odmah je sve ispričao razrednoj, a zatim su razgovarali sa direktorom i pedagogom škole. Interesantno je i što je profesor, odmah posle prijave, obrisao lažni profil. Kako tvrdi naš sagovornik, budući da škola nije odmah preduzela konkretne mere, otac mladića došao je odmah iz Nemačke.

"Otišli smo u policiju da prijavimo uznemiravanje. Škola je tek tada prijavila slučaj. Obećali su da više neće da mi predaje, ali sada prikupljaju potpise da počne da radi", kazao tinejdžer. Ono što je doživeo, kako kaže, ostavilo je ogromne traume na njega.

foto: Printscreen Avaz.ba

"Preživio sam veliki šok. Inače je bio nastran, govorio učenicima da ih sanja, dodirivao ih nogom ispod stola, unosio nam se u facu… Posle svega, imam noćne more", rekao je učenik.

Kaže da neće dozvoliti da se profesor vrati i da su učenici sedam odeljenja kojima predaje bojkotirali njegov čas.Posebno zabrinjava što, kako tvrde učenici škole, ovo nije prvi slučaj. Ovaj profesor i pre pet godina imao sličnu aferu, ali je tada, navodno, učenik pristao na njegov poziv jer je bio iste seksualne orijentacije. U Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona nisu nam potvrđeni podaci o ovom slučaju. Međutim, Selvir Hadrović, direktor škole, potvrdio nam je da su preduzeli sve neophodne mere.

Prema rečima Hadrovića, u obavljenom razgovoru profesor je sve negirao.

"Nije priznao i kaže da je to virtuelni svet na kojem se svašta dešava, te da mu učenici žele da mu smeste", rekao je direktor.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscren avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...