Najnovije vesti

IZBEGLICA IZ BIH DOGURAO DO  FORBSOVE LISTE: Fejzulah Avdić sa sedam godina izbegao iz BiH, a sa 27 među najuticajnijim ljudima!
Foto: Printscreen Klix.ba

zasluženo

IZBEGLICA IZ BIH DOGURAO DO FORBSOVE LISTE: Fejzulah Avdić sa sedam godina izbegao iz BiH, a sa 27 među najuticajnijim ljudima!

Bosna i Hercegovina

Fejzulah Avdić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, imao je sedam godina kada je izbegao, a sa 27 završio je na Forbsovoj najuticajnijih ljudi mlađih od 30 godina, za 2019.

Imao je samo sedam godini kada je iz Bosne i Hercegovine izbegao u Sjedinjenjene Američke Države, gde i danas živi. Fejzulah Fuji Avdić je proglašen za jednog od mladih lidera na koje posebno treba obratiti pažnju u narednim godinama.

"Za ovakav uspeh uvek je zaslužan veliki trud jednog tima i zahtevao je naporan rad i zalaganje svih, od onih koji su tu još od početka, do nedavno zaposlenih ili onih koji su prešli na druga mesta", kazao je Avdić, koji podružnicu firme ima i u Sarajevu, preneo je sarajevski portal Klix.

Očekuje se da će Avdićeva kompanija koja se bavi logističkom podrškom i brokerstvom, sa sedištem u američkoj saveznoj državi Kentaki, u Bovling Grinu, premašiti zaradu od 15 miliona dolara ove godine.

Magazin Entrepreneur je takođe, ove godine, imenovao ovu kompaniju za jednu od najboljih američkih poduzetničkih kompanija.

"Mnogo sam ponosan na sve svoje kolege i radnike i zadovoljstvo mi je što i sami mogu da uživam u uspehu gde se prepoznaje njihov težak rad i zalaganje, jer oni to svi zaslužuju. Takođe, moj najvažniji tim je moja porodica bez čije podrške bih bio potpuno izgubljen u ovom svetu.

" Pored poslovnih uspeha, Fejzulah Avdić u privatnom životu radost deli sa suprugom Anelom i ćerkama Nejli i Aminu.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto printscreen Klix,ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...