POLICIJA ČUVA PORODICU I KUĆU MILOVANA BJELICE: Istraga o pretnjama smrću u toku!
Foto: Youtube/Printscreen

najozbiljnije pretnje do sad

POLICIJA ČUVA PORODICU I KUĆU MILOVANA BJELICE: Istraga o pretnjama smrću u toku!

Bosna i Hercegovina -

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je danas da je zadovoljan načinom na koji MUP Republike Srpske sprovodi istragu u vezi sa pretnjama koje su nedavno upućene njemu i njegovoj porodici.

Bjelica je naveo da su mu ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač i direktor Policije RS Darko Ćulum obećali da će učiniti sve da bude otkriveno ko je uputio preteću poruku i šta je motiv.

On je rekao da ga iz Policijske uprave Istočno Sarajevo i sokolačke Policijske stanice često pozivaju, i da policajci obezbeđuju njegovu porodičnu kuću. Podsetio je da je i ranije dobijao preteće poruke, koje ga nisu mnogo zabrinule, jer su bile upućene njemu lično, ali da je pretnja porodici bila razlog što je zatražio pomoć policije.

Pretnje smrću Bjelici i njegovoj porodici stigle su 13. novembra na zvaničnu mejl adresu opštine Sokolac.

Bjelica se danas sastao sa predstavnicima slovačkog Lot-tima Eufora, sa sedištem u Višegradu, kojima je zahvalio što su iskazali interesovanje za bezbednost načelnika, njegove porodice i svih stanovnika Sokolca.

"Izneo sam im moje viđenje postizbornog procesa, toka izbora i stanja bezbednosti u ovoj lokalnoj zajednici", rekao je Bjelica.

Kurir.rs / RTRS

Foto: YouTube prtscr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track