Najnovije vesti

BIO JE LJUBOMORAN, PRIČAO JE DA ĆE UBITI DECU, ALI KO BI MU POVEROVAO: Prijatelj monstruma iz Bihaća otkrio kada je shvatio da se nešto jezivo dogodilo
Foto: Printscreen Facebook

strašna priča

BIO JE LJUBOMORAN, PRIČAO JE DA ĆE UBITI DECU, ALI KO BI MU POVEROVAO: Prijatelj monstruma iz Bihaća otkrio kada je shvatio da se nešto jezivo dogodilo

Bosna i Hercegovina

"U ponedeljak sam bio kod Admira u kući, igrao se sa njegovom decom. Nisam mogao ni da zamislim da bi mogao da ih ubije", rekao je Asim Delić, kućni prijatelj Admira Sovića koji je u porodičnoj kući u selu kraj Bihaća zaklao svoje troje dece pa se potom obesio.

Upravo Delić je bio taj koji je alarmirao policiju sumnjajući da se u Admirovom domu nešto dogodilo. On je govorio i o lošem odnosu koji su Admir i njegova žena Lejla imali duže vreme.

"Stalno je bio ljut na svoju ženu što ode od kuće pa je nema. Kada mi se nije javio znao sam da nešto nije u redu", kaže Delić i dodaje da Admir bio vrlo ljubomoran što njegova supruga stalno ide u Sarajevo i da mu je to često pisao na Fejsbuku u njihovim svakodnevnim konverzacijama.

Asim Delić
Asim Delićfoto: Avaz.ba

Delić kaže da i dalje ne može da poveruje da se ova tragedija dogodila.

"Nema opravdanja za ovo što je uradio. Mi smo radili zajedno. Jedanput sam mu se javio da idemo na pivo, rekao je da ne može jer će deca ostati sama. Pitao sam ga gde mu je žena, samo mi je rekao da je opet otišla u Sarajevo", priča Delić.

Dok su reporteri razgovarali s njim u neposrednoj blizini kuće u kojoj se dogodio zločin, u ulici Muje Hrnjice u Malom Lugu kod Bihaća, Asimu stalno stižu poruke.

Sović
Sovićfoto: Printscreen/ Facebook

"Pitaju ljudi je li moguće da se ovo dogodilo. Ni ja ne mogu da verujem. Svašta je pričao, pričao je i da će to uraditi, ali ko bi mu poverovao da može dići ruku na svoju decu", šokiran je Delić.

Zahvaljujući Deliću, policija je doznala da se u porodičnoj kući Lejle i Admira Sovića dogodilo krvoproliće.

Po dolasku na mesto zločina, zatekli su užasavajuću scenu - u jednom krevetu je ležalo dvoje zaklane dece, u susednom još najstariji dečak sa takođe prerezanim vratom. Zidovi sobe u kojoj su počivala tri mališana bili su krvavi. Nedaleko od njih je pronađen i kuhinjski nož kojim je deci presuđeno.

Otac dželat, Admir Sović, pronađen je obešen u kući.

Pored beživotnih tela članova porodice, pronađeno je i oproštajno pismo jezive sadržine, naslovljeno na majku Lejlu.

"Ne sekiraj se, deca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, decu vodim sa sobom, a tebe, k…., nikada niko više neće zvati "mama"", pisalo je na krvavom papiru.

U kući je pronađena i ručna bomba.

"Dežurni tužilac je na licu mesta, tokom uviđaja, uočio eksplozivnu napravu - bombu, zbog čega je odmah pozvan veštak balističke struke koji je bombu deaktivirao", saopštili su ranije iz Tužilaštva USK.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...