PRVA LASTA BANJALUKE PRETUKLA SPECIJALCE! Izbacivač im nije dao da naoružani uđu u klub, pa ih isprebijao, jednom slomio vilicu i izbio zube
Foto: Printscreen YouTube

nesvakidašnji incident

PRVA LASTA BANJALUKE PRETUKLA SPECIJALCE! Izbacivač im nije dao da naoružani uđu u klub, pa ih isprebijao, jednom slomio vilicu i izbio zube

Bosna i Hercegovina -

Igor Arsenić (21), izbacivač u noćnom klubu u Banjaluci, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao dvojicu pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS nanevši im teške povrede.

Sukob se dogodio tokom vikenda ispred ulaza kluba u centru grada. Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici SAJ-a, koji nisu bili na dužnosti, u klub su pokušali da uđu naoružani, što im Arsenić nije dozvolio.

Tada je došlo do komešanja, a ubrzo i tuče u kojoj su specijalci izvukli deblji kraj. Obojici je ukazana lekarska pomoć u UKC-u RS i jednom je, navodno, slomljena vilica i izbijeni zubi, dok je drugi zadobio povredu jagodice.

Arsenić je ubrzo uhapšen zbog sumnje da im je naneo teške povrede, a psole kriminalističke obrade pušten je da se brani sa slobode.

Igor Arsenić široj javnosti je poznat kao "Prva lasta Banjaluke", jer je u više navrata pobeđivao u skokovima s Gradskog mosta. Radio je kao izbacivač u nekoliko noćnih klubova u tom gradu, pa je u više navrata privođen zbog nanošenja povreda.

Igor Arsenić je zajedno sa starijim bratom privođen u akciji „Arsenal“ usmerenoj ka suzbijanju trgovine narkoticima. Ubrzo je pušten na slobodu i odmah se obratio medijima, tvrdeći da nema nikakve veze s trgovinom narkotika. Dan kasnije ponovo je ispitivan u policiji zbog sumnje da je motociklom udario devojčicu u banjalučkom naselju Lauš, nakon čega je pobegao s mesta nesreće.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track