BAKI JOVANKI (84) SE KONAČNO ISPUNILA ŽELJA DA JE POSETI DODIK: Htela sam da te vidim dok sam živa, hvala ti do neba! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

OBEĆAO DA ĆE DOĆI

BAKI JOVANKI (84) SE KONAČNO ISPUNILA ŽELJA DA JE POSETI DODIK: Htela sam da te vidim dok sam živa, hvala ti do neba! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Baki Jovanki Babić (84) koja je letos, u Istočnom Sarajevu, više od sat vremena provela ispred zgrade čekajući tadašnjeg predsednika RS, a sadašnjeg predsedavajućeg Predsedništva BiH, Milorada Dodika, konačno se ispunila želja.

Tad joj je Dodik obećao da će je posetiti, danas je obećanje i ispunio.

"Želja mi je bila dok sam živa da te vidim uživo. Doći ću ja i narednih godina. Neka, sine, jašta ćeš. Ikona Bogorodica. E, moj sine ovo je poklon, hvala ti sine do neba, čuvala te tri veka, ako Bog da", kaže Jovanka Babić.

foto: ATVBL

"Baku sam posetio zato što sam je na poseban način upoznao, ona nema nikoga, sama je u rodu, tu smo došli da je ohrabrimo, njoj znači, a da mi pokušamo da joj nađemo nekoga ko bi joj pomogao u tim godinama i njenim poslovima", kaže Milorad Dodik.

Dodik je pomogao i porodici Crkvenjaš. Slađana, sestra ubijenog Slobodana Stojanovića, dvanaestogodišnjaka koji je zverski ubijen 1992. godine na području Zvornika, letos je od predsednika Srpske dobila stan. Samohrana majka troje maloletne dece danas je ugostila Milorada Dodika koji je stigao sa darovima.

"Uspeli smo da da od polovine godine oni dobiju stan i oni su danas prvi dan uselili u stan, i hteo sam da im poželim samo dobre ove praznike", kaže Dodik.

I drugi stanari čekli su da vide uvaženog gosta. Milorad Dodik svima im je poželeo srećnu i uspešnu Novu godinu i božićne praznike, a neki od njih uspeli su i da se slikaju sa njim.

Kurir.rs/Atvbl.com Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track