Najnovije vesti

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE ISPRED KLUBA SPARTA: Profesionalni ubica sa belom kapuljačom pratio Ostojića, pa ispalio rafal iz automatskog oružja
Foto: Youtube/Printscreen

još nije poznat motiv

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE ISPRED KLUBA SPARTA: Profesionalni ubica sa belom kapuljačom pratio Ostojića, pa ispalio rafal iz automatskog oružja

Bosna i Hercegovina

Miloš Ostojić (29) iz Istočnog Sarajeva ubijen je u profesionalnoj likvidaciji ispred njegovog noćnog kluba "Sparta" u noći između utorka i srede, a prema nezvaničnim informacijama, ubica je nosio belu kapuljaču.

Čim je Ostojić izašao iz svog džipa, napadač je ispalio više hitaca iz automatske puške, a tri su ga pogodila. Zadobio je povrede karlice i preminuo je na putu do bolnice.

 

Izvor blizak istrazi ispričao je da policija sumnja da je ubica verovatno ranije pratio Ostojića, ali i da je znao njegove planove.


"Inspektori sumnjaju da je ubica bio sakriven u blizini kluba koji je držao Ostojić, i čekao ga dok dođe. Nakon ubistva on je pobegao u nepoznatom pravcu", kaže sagovornik.

Dodao je da je u mestu Ivanići, koji je udaljeno oko četiri kilometra, pronađeno zapaljeno vozilo sa puškom, a koje je verovatno koristio ubica.

 

Prema njegovim rečima, policija je tokom uviđaja izuzela snimke bezbednosnih kamera kako bi identifikovali ubicu, kao i njegovo kretanje u noći ubistva. Međutim, još nije poznat motiv ubistva.

 

Ostojić nije bio poznat policiji po krivičnim delima i nije bio u sukobu sa zakonom, tako da nije reč o kriminalnom obračunu.


Istragu o ubistvu je u toku dana preuzela je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske.

 

Građani Istočnog Sarajeva za pokojnog Ostojića imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vredan momak, pomagao je porodici, nikada ništa ružno o njemu nisu čuli.

Potiče iz veoma imućne porodice, a veliki broj meštana Istočnog Sarajeva zaposleno je kod njih. Takođe i kafić ispred kojeg je ubijen bio je u vlasništvu njegove porodice, kao i pekara “Zlatno zrno”, ali i palačinkarnica “Zlatno zrno” u Istočnom Sarajevu.

 

Miloševom ocu, Draganu Ostojiću, ranije su pretili ljudi iz kriminalnog miljea. Zbog toga je podignuta optužnica protiv 42-godišnjeg muškarca, sa podebljim kriminalnim dosijeom. Posle Miloševog ubistva isti čovek je ponovo priveden da bi se proverio njegov alibi.

 

Kurir.rs/Srpska info (Goran Obradović)
Foto: Youtube/Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...