SASLUŠANA MAJKA DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Ne osećam se krivom! Banjalučki policajci bili korektni!
Foto: YouTuber prtscr / Al Jazeera Balkans

suzana radanović

SASLUŠANA MAJKA DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Ne osećam se krivom! Banjalučki policajci bili korektni!

Bosna i Hercegovina -

Suzana Radanović, majka stradalog mladića Davida Dragičevića, saslušana je u banjalučkoj policiji zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Radanovićeva je na Fejsbuku, u grupi "Pravda za Davida", objavila audio-snimak za koji se tvrdi da predstavlja telefonski razgovor banjalučkog patologa Željka Karana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika. Ona je naglasila da je snimak dobila.

Njen advokat Milan Malešević je rekao da se Radanovićeva ne oseća krivom i da smatra da nije počinila krivično delo.

"U slučaju da dođe do sudskog postupka, braniće se. Očigledno je da se ovde ne radi o počinjenju krivičnog dela, osim možda lažne prijave krivičnog dela. Međutim, to ćemo videti kasnije", rekao je Malešević.

Radanovićeva je rekla da su tokom saslušanja pripadnici policije bili korektni i istovremeno primetila da je u ovom slučaju policija bila "veoma ažurna", te da se, kako je navela, nada da će "oni tu ažurnost pokazati i u slučaju ubistva" njenog deteta.

Potvrdila je da joj je policija poziv za saslušanje uputila po prijavi Željka Karana, za koga tvrdi da je jedan akter telefonskog razgovora, a za neovlašćeno snimanje "na javnoj površini" 31. decembra.

Kurir.rs / Tanjug

Foto: YouTuber prtscr / Al Jazeera Balkans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track