JEZIVA TRAGEDIJA NA ILIDŽI POTRESLA BIH I REGION: Dečaku iz Splita srce stalo dok je skakao u bazen! IZDAHNUO MAJCI NA RUKAMA! (FOTO)
Foto: printscren avaz.ba

trebalo je da igra na fudbalskom turniru

JEZIVA TRAGEDIJA NA ILIDŽI POTRESLA BIH I REGION: Dečaku iz Splita srce stalo dok je skakao u bazen! IZDAHNUO MAJCI NA RUKAMA! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Dečak, član Akademije fudbala ''Srđan Mladinić iz Splita'' doživio je srčani udar prilikom skoka u bazen, kaže Almir Prguda, direktor fudbalskog turnira ''Šampion Junior Kup 2019''

Dečak je preminuo je danas prilikom skoka u bazen jednog hotela u sarajevskom naselju Ilidža. Iako se odmah posumnjalo da se radi o utapanju, ispostavilo se da je mališan doživio srčani udar!

foto: Printscreen Slobodna Dalmacija/čitalac

"Prema mojim informacijama, reč je o klasičnom srčanom udaru. U kritičnom trenutku, osim druge dece, kraj bazena je bila i njegova majka, trener i, naravno, spasilac. Lekari su se dva sata borili za dečakov život, ali nažalostnije bilo spasa", vidno potresen rekao je za Avaz Prguda.

Prema njegovim rečima, tvrdnju da je mališan preminuo zbog zastoja srca potvrdili su i lekari, koji su došli na lice mesta.

foto: Printscreen Avaz.ba

On je dodao da će, kao domaćini turnira, učiniti sve da olakšaju teške trenutke za roditelje mališana i njegov sportski kolektiv.

"Mogu samo da kažem da će svi zabavni događaji u sklopu turnira biti otkazani. Turnir će se nastaviti jer ovde je mnogo dece iz cele BiH i regije", zaključio je Prguda.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track