Najnovije vesti

GRADONAČELNIK SARAJEVA POSTAO PREDMET SPRDNJE POSLE VELIKOG LAPSUSA: Trudićemo se da niko ne bude deo lepe priče! (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

hit

GRADONAČELNIK SARAJEVA POSTAO PREDMET SPRDNJE POSLE VELIKOG LAPSUSA: Trudićemo se da niko ne bude deo lepe priče! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka gostovao je pre dva dana na Federalnoj televiziji u emisiji "Odgovorite ljudima" kada je napravio novi gaf što su korisnici društvenih mreža dočekali sa oduševljenjem.

"Pozivam sve volontere koji su zainteresovani da se prijave, a mi ćemo se zaista truditi zajedno sa Olimpijskim komitetom da niko ne bude deo te lepe priče", rekao je gradonačelnik Sarajeva.

Inače, u novogodišnjoj noći, kao gradonačelnik, Skaka je trebalo da daruje porodilju i bebu koja prva dođe na svet u Novoj godini.

Međutim, Skaka je čekao samo poziv s Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, jer tamo radi direktorka Sebija Izetbegović, prenosi Avaz.ba.

Iako je prva beba u 2019. godini u Sarajevu došla na svet u Opštoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš", i to tačno u ponoć, Skaka je darovao majku i bebu devet minuta kasnije rođenu na KCUS-u.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...