Najnovije vesti

OSIPA SE PRAVDA ZA DAVIDA: Danijela Ratešić-Došen dala ostavku na mesto predsednika, evo u kojoj zemlji namerava da živi
Foto: Atvbl.com

očekivano

OSIPA SE PRAVDA ZA DAVIDA: Danijela Ratešić-Došen dala ostavku na mesto predsednika, evo u kojoj zemlji namerava da živi

Bosna i Hercegovina

Danijela Daca Ratešić-Došen, jedan od lidera grupe "Pravda za Davida", dala je ostavku na mesto predsednika organizacije "Budimo ljudi", a kao razlog je navela trajno preseljenje u drugu državu.

"Dragi prijatelji, dužni smo vas obavestiti da je u decembru prošle godine, naš suosnivač i doskoro predsednica Danijela Ratešić dala ostavku na mesto predsednika organizacije zbog ličnih razloga i trajnog preseljenja u drugu državu. Izuzetno nam je žao jer je itekako doprinela radu naše i vaše organizacije. Na sledećoj izbornoj skupšitini ćemo odlučiti ko će to biti novi predsednik. Daco, hvala od tima za sve tvoje volonterske sate", navodi se na Fejsbuk grupi "Budimo ljudi".

Spekuliše se da će Ratešić-Došen traži azil u Švajcarskoj.

Ratešeić-Došen je saslušana u policiji nakon nemira u Banjaluci koji su nastali tokom prvog prijavljenog skupa "Pravda za Davida" 30. decembra i protiv nje je podnesen izveštaj. Nemiri su doveli do otkazivanja koncerta Harisa Džinovića, Dečije nove godine, kao i dočeka Nove godine na otvorenom. Ovo je bio prvi put od rata da Banjaluka nije imala organizovan javni doček Nove godine.

Kurir.rs/RTRS

Foto: Atvbl.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...