RADOVANE, ČUVAJ NAŠA SELA, VOLI TEBE REPUBLIKA CELA: Predsednik Vlade Srpske dobio HIT pesmu i evo kako je reagovao (VIDEO)
Foto: Printscreen RTRS

POSLUŠAJTE

RADOVANE, ČUVAJ NAŠA SELA, VOLI TEBE REPUBLIKA CELA: Predsednik Vlade Srpske dobio HIT pesmu i evo kako je reagovao (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

"Lepa sela opštine Milići, al’ ni jedno kao Viškovići. Radovane, čuvaj naša sela, uz tebe je Romanija cela. Radovane čuvaj naša sela, voli tebe Republika cela”.

Ovako glasi prva strofa i refren pesme posvećene premijeru Republike Srpske, potpredsedniku SNSD, Radovanu Viškoviću.

Mnogim političarima u Srpskoj u proteklom periodu posvećene su pesme, naročito u predizborno vreme, ali numera koju je Viškoviću otpevao sugrađanin Tomo Gavrilović Tomas ima velike šanse da se nađe u najužem izboru najpopularnijih kompozicija ove vrste.

U nastavku pesme, Tomas kaže “Viškovići odgojili Rada, a sad Rade predsednik nam Vlade”, pa dodaje: “Za to selo mora da se znade, peva Tomo predsedniku Vlade”.

Premijer RS Radovan Višković je rekao da nije čuo pesmu koju mu je posvetio Tomo Gavrilović Tomas, da nema vremena za pesmu, iako voli da čujr dobru pesmu.

"Bila dobra ili loša ja ću je prihvatiti, ali je bitno ko je pisac. Ako je neko od istaknutih književnih imena uzeću to ozbiljno u razmatranje, a ako je neko napisao da bi zabavljao javnost, ona me neće previše tangirati", istakao je on.

Kurir.rs/ Srpska info

Foto: RTRS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track