BOSANSKA NOVINARKA: Sramim se Sarajeva! Došli ste na sportski događaj, ne u Čevljanoviće! Dodiku svaka čast što je izdržao!
Foto: Ana Paunković, Printscreen Facebook

OGORČENA

BOSANSKA NOVINARKA: Sramim se Sarajeva! Došli ste na sportski događaj, ne u Čevljanoviće! Dodiku svaka čast što je izdržao!

Bosna i Hercegovina -

Bosanska novinarka i voditeljka Sanela Prašović-Gadžo je bila ogorčena nakon što je sinoć na otvaranju EYOF-a publika izviždala Milorada Dodika

Ono što je obeležilo otvaranje EYOF-a na stadionu Koševo svakako jeste i zviždanje publike Miloradu Dodiku, ali i ostalim članovima Predsedništva BiH.

Bosanka novinarka i voditeljka Sanela Prašović-Gadžo je bila ogorčena:

"Nikad ništa kao ovo nismo tako skupo i puno platiti, a da jeftinije izgleda. Beskrajno razočarana. A ovo zviždanje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku na stadionu je gospodo primitivizam. Došli ste na grande sportski događaj, a ne u Čevljanoviće. Sram me mog Sarajeva. Grada gde sam rođena, sram me. Dodiku svaka čast što je do kraja održao govor i otvorio EYOF. Ja ne znam da li bih se okrenula i otišla da sam na njegovom mestu bila", zaključila je Sanela.

Kurir.rs/ Depo.ba

Foto: Ana Paunković i Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track