CELA BOSNA NA NOGAMA! 1.000 POLICAJACA U POTRAZI ZA NAJOPASNIJIM BALKANSKIM BEGUNCEM: Nagrada od 25.000 evra za informacije o mudžahedinu ubici!
Foto: printscreen YT

GAČIĆ I DALJE U BEKSTVU

CELA BOSNA NA NOGAMA! 1.000 POLICAJACA U POTRAZI ZA NAJOPASNIJIM BALKANSKIM BEGUNCEM: Nagrada od 25.000 evra za informacije o mudžahedinu ubici!

Bosna i Hercegovina -

Potraga za odbeglim ubicom Edinom Gačićem jutros je intenzivirana, rekao je policijski komesar Kantona Sarajevo Mevludin Halilović.

On je istakao da se najviše policajaca nalazi na području Hadžića.

"Više od hiljadu pripadnika MUP jutros je na terenu. Najviše se traga na području Hadžića, a policijska akcija usmerena je i prema Kiseljaku i Konjicu, jer je na tim područjima bilo najviše dojava", rekao je Halilović.

On je apelovao da se građani, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju gde Gačić boravi, jave Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo.

Vlada Kantona Sarajevo je sjednici donela odluku kojom se raspisuje nagrada u iznosu od 50.000 KM (oko 25.000 evra) za informacije koje dovedu do hapšenja Edina (Muharema) Gačića, rođenog 01. septembra 1976. godine u Banjaluci, s prebivalištem u selu Brđani.

Gačić je u begu od prošlog ponedjeljka, 4. februara, kada je u mestu Podorašac kod Konjica ubio Sauda Sultanića, a u sumnjiči se i da je u subotu, 9. februara, u Suhodolu kod Tarčina ubio i policajca FUP Mahira Begića.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track