SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO! UBICA LIKVIDIRAN NA DAN SAHRANE SVOJE POSLEDNJE ŽRTVE: Ovde je ubijen Edin Gačić i to u isto vreme dok je služena dženaza policajcu Mahiru Begiću kog je upucao na dužnosti! (VIDEO)
Foto: printscreen Avaz.ba

na licu mesta

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO! UBICA LIKVIDIRAN NA DAN SAHRANE SVOJE POSLEDNJE ŽRTVE: Ovde je ubijen Edin Gačić i to u isto vreme dok je služena dženaza policajcu Mahiru Begiću kog je upucao na dužnosti! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Sarajevski specijalci ubili su Edina Gačića, koji je pucao na njih u šumi Barice između naselja Medvjedice i Zabrđe kod Kiseljaka.

Kako otkriva izvor blizak istrazi, Gačić je pucao na policajce i tom prilikom je jednog lakše ranio, a oni su onda uzvratili vatru i likvidirali ovog serijskog ubicu

Ekipa Dnevnog avaza koja je na licu mesta gde je ubijen Edin Gačić zatekla je veliki broj policijskih patrola. Policija je blokirala kompletno područje i puteve koji vode ka mestu na kojem je lociran, a zatim i ubijen Gačić.

Podsećamo, sarajevski specijalci ubili su Gačića, u šumi Barice između naselja Medvjedice i Zabrđe kod Kiseljaka. Jedan od meštana Zijad Beganović čuo je pucnjavu. Kaže da je vatreni obračun policije i ubice bio u blizini njegove lovačke kolibe.

" Čuo sam pucnje i istrčao iz kuće s puškom. Zaista sam se uplašio, nisam znao šta se dešava, ali sam znao da je Edin Gačić u begu. U neposrednoj blizini moje kolibe čulo se desetak kratkih rafala, ispred sam vidio i pripadnike policije", kaže Beganović.

foto: printscreen Avaz.ba

Kako s esaznaje kada su specijalci okružili Gačića on je na njih otvorio rafalnu paljbu koja mu je odmah uzvraćena. Jedan metak je okrznuo specijalca kojem je na licu mesta ukazana pomoć i ne radi se o ozbiljnoj povredi.

Policija je tada otvorila vatru i likvidirala Gačića kod kog je pronađen službeni pištolj ubijenog policajca FUP Mahira Begića.

Inače policajac Mahir Begić je danas sahranjen, a neobična je koincidencija da je upravo na dan njegove dženaze likvidiran njegov ubica Edin Gačić .

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja