SUROVI UBICA ČEKAO POLICIJU NAORUŽAN DO ZUBA: Obmotao se VUNOM da ga štiti od hladnoće, a oko njega našli gomilu municije i pištolj ubijenog policajca! ŠOK DETALJI LIKVIDACIJE!
Foto: printscreen YT

ZAVRŠEN UVIĐAJ

SUROVI UBICA ČEKAO POLICIJU NAORUŽAN DO ZUBA: Obmotao se VUNOM da ga štiti od hladnoće, a oko njega našli gomilu municije i pištolj ubijenog policajca! ŠOK DETALJI LIKVIDACIJE!

Bosna i Hercegovina -

Policijski službenici i dva tužioca Tužilaštva Kantona Sarajevo završili su uviđaj kasno sinoć u Košćanu u blizini Hadžića gde je nakon višednevne potrage likvidiran ubica Edin Gačić.

Bio je izuzetno dobro opremljen i naoružan kada je ušao u razmenu vatre s policijom.

"Policajci i tužioci radili su u otežanim uslovima zbog jakog snega, nepristupačnog terena i mraka. Uviđajna ekipa morala se peške penjati strmim putem prekrivenim snegom 45 minuta od mosta gde su parkirali vozila u Lepenici. Telo je pogrebnim kolima prevezeno u prosekturu Bare nakon što su ga sneli s lokacije udaljene kilometar i po od putne komunikacije", rekla je za portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić.

Ubica Edin Gačić na sebi je imao vunu kojom se štitio od hladnoće u zemunici u kojoj je boravio, a u obračunu s policijom na koju je pucao koristio je pušku tzv. šmajser te pištolj koji je uzeo od policajca Mahira Begića kojeg je ubio.

Količina municije i čaura pronađenih kod njega nakon što je likvidiran ukazuje da je bio izuzetno dobro opremljen, te da se evidentno pripremao za ovaj krvavi pohod.

Tokom dana biće izdata naredba za izvršenje obdukcije tela kako bi se utvrdilo od kojih povreda je preminuo, a kako bi slučaj bio zaključen.

Istraga će biti obustavljena s obzirom na to da je osumnjičeni ubijen.

Višestrukog ubicu Edina Gačića likvidarali su juče posle 16 časova pripadnici Sektora za specijalnu podršku MUP-a KS. Nakon što su ga pronašli došlo je do razmene vatre u kojoj je jedan policijski službenik zadobio lakše povrede.

Meštanima sela Suhodol, Lokve i Toplice je laknulo jer noćima nisu mogli spavati zbog straha za bezbednost svoje dece.

Kurir.rs/ Klix.ba

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track