TELO MONSTRUMA EDINA GAČIĆA NIKO NEĆE: Evo ko će platiti sahranu serijskog ubice, a iza njega je ostala JOŠ JEDNA MISTERIJA!
Foto: Avaz.ba, Printsceen/Facebook

surovo

TELO MONSTRUMA EDINA GAČIĆA NIKO NEĆE: Evo ko će platiti sahranu serijskog ubice, a iza njega je ostala JOŠ JEDNA MISTERIJA!

Bosna i Hercegovina -

Serijski ubica Edin Gačić najverovatnije će biti sahranjen na sarajevskom groblju Bare.

"Pošto se danima niko ne javlja da preuzme telo pokojnika, Gačić će biti sahranjen o trošku države", izjavio je izvor blizak kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu.

Jedno od pitanja na koje nema odgovora je i ko će naslediti imovinu koju je Gačić imao u Banjaluci. Podsetimo, Gačić je ubijen 12. februara nakon devet dana skrivanja u jednoj od najvećih potraga za odbeglim kriminalcem na teritoriji BiH.

Prvo je 4. februara u jutarnjim časovima u blizini Konjica Gačić ubio Sauda Sultanovića, tako što je u njega ispalio više hitaca, pa ga zatim izbo nožem, nakon čega je pobegao. Za njim je organizovana jedna od najvećih potera u istoriji zemlje

Spora reakcija bezbednosnih službi omogućila je Gačiću nekoliko časova prednosti. Pet dana kasnije u mestu Suhodol, Gačić je hicima iz automatske puške ubio policajca Mahira Begića.

Telo Begića pronašao je njegov kolega kada je došao da preuzme smenu u objektu Federalne uprave policije. Do dolaska hitne pomoći Begić je preminuo od zadobijenih povreda. Podsetimo, Gačić je ranije ubio majku i saborca iz odreda El mudžahid Ismeta Gunića.

Kurir.rs/Srpska info

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track