CEO TRAVNIK TRAŽIO NESTALOG SEMINA: Našli ga posle 5 dana u jednoj pećini, a ova fotografija je oduševila ceo region (VIDEO)
Foto: FUCZ

u akciju se uključilo oko 200 ljudi

CEO TRAVNIK TRAŽIO NESTALOG SEMINA: Našli ga posle 5 dana u jednoj pećini, a ova fotografija je oduševila ceo region (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Petodnevna potraga za mladićem s poteškoćama u razvoju, Seminom Bradićem, završila se uspešno, a spasioca koji ga nosi na leđima oduševila je mnoge širom regiona.

Semin Bradić je nestao u petak u Krpeljićima kod Travnika kada je poslednji put viđen preko video-nadzornog sistema jednog objekta.

U početku, u potragu su krenuli meštani i lovci, ali posle su se uključili i službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Federalne uprave civilne zaštite, pa je više od 200 ljudi tragalo mladićem.

Pretraživao se teren Galice, ali i šire područje planine Vlašić. Četiri dana potrage nisu dali nikakav rezultat, iako su u akciji korišćeni psi tragači, vozila za nepristupačne terene i dronovi.

Jedan biciklista, koji je prolazio iznad Starog grada u Travniku, kazao je da je video Bradića na tom lokalitetu pa se onda potraga nastavila u toj oblasti.

Petog dana potrage, lovci su u jednoj pećini iznad Starog grada pronašli Semina Bradića, živog, zdravog, ali izmorenog, žednog i gladnog.

Semin je na leđima spasilaca sišao do kola Hitne pomoći i na kraju došao u svoj dom.

Kurir.rs/Klix.ba Foto: FUCZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track