DAVOR DRAGIČEVIĆ: Grupa Pravda za Davida će prerasti u političku partiju!
Foto: RTRS

NAJAVIO

DAVOR DRAGIČEVIĆ: Grupa Pravda za Davida će prerasti u političku partiju!

Bosna i Hercegovina -

Davor Dragičević, otac tragično stradalog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke, obratio se javnosti putem videa u Fejsbuk grupi "Pravda za Davida", rekavši da će ova građanska grupa prerasti u političku partiju.

Dragičević se pre svega osvrnuo na sastanak predstavnika SNSD, SDS i PDP i na godišnjicu pres konferencije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koja je održana prošle godine.

Dragičević je rekao da su lider PDP Branislav Borenović i predsednik SDS Vukota Govedarica završili s njim i njegovim detetom i grupom "Pravda za Davida".

"Danas ste stisnuli šaku ubice Davida Dragičevića i stali na stranu ubica, jasno i glasno u isti koš. Za sve i jednog poslanika koji sedi u "nenarodnoj skupštini Republike Srpske" je ista poruka: "Vi nama ne trebate" istakao je Dragičević.

On je dodao da će grupa "Pravda za Davida" prerasti u političku partiju, a kao razlog je naveo to što opozicija u Republici Srpskoj, kako kaže, nema karaktera. Naglasio je i da su predstavnici opozicije uzeli 90 odsto glasova na izborima na mrtvom detetu.

Kurir.rs/ RTRS

Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track