PREKO NARGILA DO MINISTARSTVA: Zeničani šokirani kako je Arnel Isak ušao u lokalnu vladu! Evo šta je objavljivao na Jutjubu! (FOTO)
Foto: Printscreen

skandal

PREKO NARGILA DO MINISTARSTVA: Zeničani šokirani kako je Arnel Isak ušao u lokalnu vladu! Evo šta je objavljivao na Jutjubu! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Iako je ranije najavljivano da će sin Rame Isaka, predsednika KO A-SDA i poslanika u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, biti predložen za ministra u novoj Vladi ZDK, mnogi su ovu vest ispratili sa podsmehom koji je trajao sve dok Arnel Isak zaista nije izabran na funkciju ministra prostornog uređenja, saobraćaja i komunikacija i zaštite okoline.

Zastupnik SDP-a u Skupštini Vedran Keser ovo imenovanje je popratio pitanjem "šta je to nepotizam, i to institucionalni, ako to nije sastav nove Vlade ZDK?"

Isak je sa svoje 23 godine dokazao da je komunikativan na svom Jutjub kanalu na kom prvenstveno predstavlja ručno izrađene nargile, a predstavlja se i kao inovator u ovoj oblasti. Tako je mlađahni Isak izmislio nargilu s ukusom nutele, kupusa, a napravio je nargilu i u jupol kanti.

foto: Screenshot

Još štošta je Isak uspeo sa 23 godine. Završio je Tursko-bosansko koledž u Sarajevu, a nakon toga i Ekonomski fakultet u Zenici gdje je stekao zvanje diplomiranog ekonomiste. Trenutno je polaznik postdiplomskog master studija ekonomskih nauka.

Osim što je vlasnik više ugostiteljskih objekata, njegov otac Ramo Isak poseduje i agenciju za obezbeđenje Kondor, čiji je mlađi Isak direktor.

Ramo Isak je kazao da je ovo odluka članova kantonalnih i opštinskih odbora.

Kurir.rs/Oslobođenje.ba Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track