NA ILIDŽI SCENA KAO IZ AMERIČKIH FILMOVA: Trči drogirani migrant s nožem u ruci i juri čoveka! (FOTO)
Foto: Facebook/24sata.hr

DRAMATIČNO

NA ILIDŽI SCENA KAO IZ AMERIČKIH FILMOVA: Trči drogirani migrant s nožem u ruci i juri čoveka! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Novosarajevski član veća Srđan Srdić bio je očevidac tuče u Maloj aleji na Ilidži u subotu, kada je 16-godišnji migrant iz Maroka J. A. napao državljanina Turske nanevši mu nožem lakše povrede.

Srdić je na društvenim mrežama detaljno opisao događaj, komentirajući da više „nije siguran u svom gradu“.

"Na Ilidži scena kao u američkim filmovima. Kroz Malu aleju, i to u po bela dana, trči drogirani migrant s nožem u ruci i ganja čoveka! Sedim s društvom i ne mogu da verujem! Sreća pa su konobari iz obližnjih kafića uspeli da ga savladaju, Bog zna šta bi se na kraju desilo. U svoj ovoj frci najgore je prošla devojka, koja je pokušala da se skloniti, i zadobila je tešku povredu kolena i čovek koji je izboden nožem u ruku", napisao je Srdić.

Dan pre, Naila Gradišića, penzionera koji je živeo u sarajevskom naselju Otes, ubili su lopovi koje je zatekao kako preturaju po njegovoj kući.

"Već dva meseca u naseljima Grbavica i Kovačići dešava se ogroman broj provala u stanove i podrume, a, prema svemu sudeći, radi se o dobro organizovanoj ekipi lopova. Moje komšije i ja smo u strahu... Za narednu sednicu Opštinskog veća Novo Sarajevo spremio sam dosta pitanja za načelnika Policijske uprave Novo Sarajevo, jer se moje komšije, porodica i ja ne osećamo sigurnim u svom gradu", naveo je Srdić.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ 24sata.hr/ Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track