U SAČEKUŠI UBIJEN BANJALUČKI BIZNISMEN: Slaviša Krunić LIKVIDIRAN NA SVOM IMANJU! U pucnjavi stradali telohranitelj i  jedan od napadača!
Foto: Printscreen Avaz.ba

pucnjava na imanju

U SAČEKUŠI UBIJEN BANJALUČKI BIZNISMEN: Slaviša Krunić LIKVIDIRAN NA SVOM IMANJU! U pucnjavi stradali telohranitelj i jedan od napadača!

Bosna i Hercegovina -

Banjalučki biznismen Slaviša Krunić ubijen je kasno sinoć u sačekuši na svom imanju u mestu Jablan kod Trna, nadomak Banjaluke

U pucnjavi je ubijen i Krunićev telohranitelj Žarko Pavlović i jedan od napadača, a Krunićev vozač je ranjen.

Prema nezvaničnim informacijama Krunić se automobilom "tojota" dovezao u blizinu porodične kuće kada su napadači zapucali na njegovo vozilo.

Krunićevo obezbeđenje je uzvratilo paljbu i tom prilikom je ubijen jedan od napadača i telohranitelj. Radnici "Sektor sekjuritia" Krunića su prebacili u drugo vozilo i prevezli u UKC Republike Srpske.

foto: Printscreen Avaz.ba

Primljen je u teškom stanju i ubrzo je podlegao povredama. Krunić je vlasnik više banjalučkih firmi među kojima i kompanije za obezbeđivanje lica i objekata "Sektor sekjuriti" i lanca pekara "Žitopeka". Iza njega je ostalo četvoro dece, tri sina i ćerka.

ATV saznaje da su bila dva napadača. Policija je blokirala šire područje oko mesta ubistva. Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je da su u pucnjavi u blizini Banjaluke tri lica poginula, dok je jedno ranjeno.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printsccreen Avz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track