BAHATI VOĐA NAVIJAČA BORCA SE IŽIVLJAVAO NAD JOŠ JEDNIM MLADIĆEM: Udarao ga i urlao PRIČAJ, MAMU TI... Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

maltretira mladiće po banjaluci

BAHATI VOĐA NAVIJAČA BORCA SE IŽIVLJAVAO NAD JOŠ JEDNIM MLADIĆEM: Udarao ga i urlao PRIČAJ, MAMU TI... Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Na internetu se pojavio još jedan uznemirujući video gde uhapšeni Dejan Kostić Dela, inače vođa navijača fudbalskog kluba Borac i član Uprave tog istog kluba, u svom automobilu ponovo verbalno i fizički napada svog sugrađanina.

Podsetimo, Kostić je uhapšen u nedelju nakon što se na društvenim mrežama pojavio uznemirujući snimak na kojem se vidi kako vređa i šamara konobara u jednom banjalučkom kafiću.

U novom snimku se vidi kako Dela nastavlja sa maltretiranjem mladića.

Preplašenog Banjalučanina Dela je ispitivao, a po svemu sudeći, pričali su o incidentu u pomenutom kafiću.

Mladić je morao da odgovara na nasilnikova pitanja i prepričavao je da je Kostić, kada je ušao u kafić, udario jednog od gostiju, a da ga je zatim drugi gađao flašom. Ti ljudi, koji su se sukobili sa njim, pobegli su i prijavili ga.

Na to ga Kostić tera da priča kako se sve desilo urlajući na njega rečima “pričaj, mamu ti j... u p....!".

Na pitanja huligana, ovaj uplašeni mladić odgovara da je Kostić uvek pomagao klincima i da ih je štitio, a da su ovi sa kojim se potukao, maltretirali i tukli te "klince i vodili ih da duvaju”.

Osim što se vidi da Dela i njega udara po glavi više puta, kraju snimka mu kaže: “Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu”.

Kostić je policiji odranije poznat po brojnim krivičnim delima, a odležao je i zatvorsku kaznu od pet godina zbog pokušaja ubistva. Više puta se dovodio u vezu sa tučama, krađama i drugim teškim krivičnim delima. Zadnji put na stupcima crne hronike, našao se pre tačno godinu dana kada je dva puta izboden nožem u Banjaluci. On je kasnije tvrdio da je uboden nesrećnim slučajem i da nije bilo sukoba.

Kurir.rs

Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja