Najnovije vesti

SA SVADBE U GROB: Sahranjen mladoženja koji je poginuo prve bračne noći! Dok su iznosili kovčeg iz kapele DOGODILO SE ČUDO!
Foto: Printscreen

trebinje u suzama

SA SVADBE U GROB: Sahranjen mladoženja koji je poginuo prve bračne noći! Dok su iznosili kovčeg iz kapele DOGODILO SE ČUDO!

Bosna i Hercegovina

Tuga, bol i jecaji prolamali su se danas poslepodne ispred trebinjske gradske kapele odakle je na poslednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati posle venčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gde je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na večni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

"Ne mogu da verujem da ispraćam kolegu. Prošle nedelje smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga sahranjujemo. Ovo je neverovatno, šta život i sudbina urade čoveku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku", rekao je Markov kolega iz Beograda.

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg sa Markovim telom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci. Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesrećni mladić je automobilom „alfa romeo“ izleteo s puta i udario u stenu, a u udesu su dve osobe teže, a dve lakše povređene. Svadba koja je tragično okončana, u subotu je organizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mesta nesreće, gde su bili smešteni.

Njegova tek venčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto i prema nezvaničnim saznanjima, naišla na tragediju.

"Ne možemo da verujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od venčanja do smrti, kakva je to zla sudbina", rekla je za jedna od zvanica na svadbi. Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje, a januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.

Kurir.rs/Srpskainfo

Foto printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...