TUGA! DEČAK (6) UPAO U NABUJALU REKU KOD ŽEPČE, MAJKA SKOČILA ZA NJIM! Ženu izvukli, njega tražili satima a našli samo bicikl (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Avaz.ba

drama

TUGA! DEČAK (6) UPAO U NABUJALU REKU KOD ŽEPČE, MAJKA SKOČILA ZA NJIM! Ženu izvukli, njega tražili satima a našli samo bicikl (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

U mestu Begov Han kod Žepča danas u poslepodnevnim satima maloletno dete je palo u nabujali potok, saznaje portal Klix.ba.

Naime, 6-godišnji dečak je bio u blizini svoje kuće kada je nesrećnim slučajem pao u potok čiji je vodostaj porastao usled aktuelnih obilnih padavina.

Kako prenosi ortal Žepče.ba dečak je vozio bicikl i pao u bujicu koja ga je odnela.

Nakon više sati potraga za dečakom je obustavljena i nastaviće se sutra.

Meštani su nakon upada nekoliko metara pratili dečaka u potoku, ali zbog nepristupačnog terena nisu mogli dalje.

Majka je skočila za njim u pokušaju da ga spasi, ali bezuspešno.

Meštani i nadležne službe već satima pretražuju korito a do sada je jedino pronađen bicikl nekoliko stotina metara od mesta gde je dečak upao u potok.

Niko od prisutnih ne želi da veruje da je dečaka voda odnela u reku Bosnu, ali uprkos tome pretraga se ipak vrši i u čamcima nizvodno prema Žepču duž Bosne.

Oni su brzo stavili i metalne vodopropusne ograde na dva mosta koji se nalaze blizu mesta gde je dečak upao u potok, kako bi sprečili da ga voda odnese u reku Bosnu.

Vozilom Hitne pomoći majka dečaka je prevezena u bolnicu, a specijalna jedinica MUP-a ZDK angažovana je na potrazi za dečakom.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track