Najnovije vesti

DVE SESTRE PREŽIVELE NAPAD MIGRANTA U BIHAĆU: Prvo je skočio na jednu, ali je HEROJSTVO DRUGE SPASILO OBE (FOTO)
Foto: Facebook/Elma Rekić

brutalno

DVE SESTRE PREŽIVELE NAPAD MIGRANTA U BIHAĆU: Prvo je skočio na jednu, ali je HEROJSTVO DRUGE SPASILO OBE (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Nepoznati migrant je u noći subote na nedelju u centru Bihaća u blizini poslovnog objekta "Agram" napao Elmu Rekić i njenu sestru i naneo lakše telesne povrede.

Elma Rekić je na svom Fejsbuk profilu napisala da je, vraćajući se kući u društvu svoje sestre iz subotnjeg izlaska, doživela napad.

 

"Po samom izlasku iz kluba 'Bistro' primetile smo dve nepoznate osobe kako nas prate, dva koraka iza nas. Dobacivali su i smejali se sve vreme. O čemu su razgovarali naravno da nismo znale, jer su govorili na samo njima poznatom jeziku. U strahu koji nas je obuzeo nismo znale kako da reagujemo pa smo odlučile stati kako bi oni prošli pa smo usporile. Međutim, nastavili su i pratili nas kako bi na kraju seli na stepenice kod 'Djevojke s Une'", napisala je Rekić.

foto: Facebook/Elma Rekić

Ona je napisala da ih je prava nevolja zadesila tek na parkingu u centru Bihaća pored poslovnog objekta "Agram". Isti muškarac koji ih je pratio im je prišao sleđa, prvo je skočio na njenu sestru koju je oborio na pod. Tom prilikom je zadobila lakše telesne povrede.

foto: Facebook/Elma Rekić

"Ja, onako prestravljena, ne razmišljajući i ne znajući šta nas je snašlo, skačem na njega, nadajući se da ću uspjeti spasiti sestru iz njegovih ruku. Međutim, tu i ja dobijam lakše telesne povrede. Bivaju nam otuđene lične stvari, tj. dva mobilna telefona i moja torbica. Zahvaljujući ljudima iz obližnjih lokala Flash i 35 te, naravno, brzoj intervenciji naše policije prošle smo dobro s obzirom na to kako se sve moglo završiti. Posebno hvala jednom momku koji je uspio uhvatiti tog monstruma i vratiti nam stvari koje nam je otuđio", piše Rekić na Fejsbuku.

foto: Facebook/Elma Rekić

Na samom kraju svog obraćanja javnosti putem Elma Rekić se pita dokad će stanovnici Bihaća biti u strahu od migranata i sve češćih napada. Također, ona je uz svoju objavu priložila i fotografije nalaza kojima se utvrđuje da je dobila lakše telesne povrede.

 

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...