Najnovije vesti

PREDAO SE UBICA SLAVIŠE KRUNIĆA: U biznismena sasuli DVA OKVIRA iz kalašnjikova! Likvidirani atentator "doveo" POLICIJU DO EGZEKUTORA!
Foto: ATV BL, MUP

biće predat srpskoj

PREDAO SE UBICA SLAVIŠE KRUNIĆA: U biznismena sasuli DVA OKVIRA iz kalašnjikova! Likvidirani atentator "doveo" POLICIJU DO EGZEKUTORA!

Bosna i Hercegovina

Benedi Đukanović, za kojim je bila raspisana poternica zbog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, predao se sarajevskoj policiji u sredu oko 22 sata, potvrđeno je u MUP-u sarajevskog kantona.

Đukanović se predao u Policijskoj stanici Ilidža, nakon čega bi trebalo da bude predat na procesuiranje Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

foto: MUP

Đukanović je bio u bekstvu od 22. aprila kada su ubijeni Slaviša Krunić i Žarko Pavlović u Glamočanima, kod Laktaša.

Slaviša Krunić
Slaviša Krunićfoto: Youtube/Printscreen

U pucnjavi je smrtno stradao i napadač Željko Kovačević. Čim je on identifikovan, policija je lako utvrdila ko je još bio u njegovom društvu.

 

Kovačević je odranije bio poznat policiji. Nedavno je hapšen zbog iznude novca od vlasnika jednog poznatog banjalučkog restorana. Uhapšen je i u februaru 2011. godine u akciji “Strijelac”, a policija je na porodičnom imanju pronašla 452 predmeta za koja se sumnjalo da su ukradena. 

 

Da podsetimo, banjalučki biznismen Slaviša Krunić ubijen je u sačekuši ispred svoje vikendice. Ubice su sačekale Krunića pred ulazom na porodično imanje u mestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.

 

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dve različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov telohranitelj Žarko Pavlović uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu "tojotu. Ubice su koristile pancirne metke.

 

U razmeni vatre ubijen je Krunićev radnik obezbeđenja Žarko Pavlović iz Pala i jedan od napadača Željko Kovačević.

 

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gde je preminuo. U napadu je ranjen i Krunićev vozač Goran Ilić.

Kurir.rs/Tanjug
Foto: ATV BL, MUP

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...