BENEDI ĐUKANOVIĆ OSTAJE U PRITVORU: Ubistvo Krunića i Pavlovića i dalje u žiži javnosti u BIH!
Foto: YouTube prtscr / tvk3

vraćen u zatvor

BENEDI ĐUKANOVIĆ OSTAJE U PRITVORU: Ubistvo Krunića i Pavlovića i dalje u žiži javnosti u BIH!

Bosna i Hercegovina -

U Okružnom sudu u Banjaluci završeno je ročište za pritvor Benediju Đukanoviću osumnjičenom za ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića.

Određena je mera pritvora, koja ne može trajati duže od mesec dana. Kako je potvrdila portparolka ovog suda Slavica Divjak, na ovu sudsku odluku odbrana je uložila žalbu.

Đukanoviću je određen pritvor zbog bojazni od bekstva. Nakon što je završeno ročište, Đukanović je uz jake mere obezbeđenja vraćen u Kazneno-popravni zavod Tunjice.

Odbjegli Đukanović se u sredu uveče predao sarajevskoj policiji, a potom je predat MUP-u Republike Srpske. Identifikovali su ga pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Јuče je sproveden u Kazneno-popravni zavod Tunjice u Banjaluci.

Slaviša Krunić je 22. aprila ubijen nedaleko od svoje porodične kuće. U pucnjavi je ubijen i njegov radnik obezbeđenja Žarko Pavlović, a ranjen je vozač Goran Ilić.

U razmjeni vatre ubijen je i napadač Željko Kovačević. Dva dana nakon pucnjave uhapšen je drugi osumnjičeni Emilio Baldo.

U okviru istrage do sada je uhapšen i radnik Firme "Sektor sekjuriti" Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i decu ubijenog Krunića, pod sumnjom da je odavao informacije osumnjičenima.

Kurir.rs / RTRS

Foto: YouTube prtscr / tvk3

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track