LAKTAŠI ZAVIJENI U CRNO: Danas sahrana Milana, Saše i   Miše! Cela opština ispratiće ih na večni počinak!
Foto: printscreen .atvbl.com

tuga

LAKTAŠI ZAVIJENI U CRNO: Danas sahrana Milana, Saše i Miše! Cela opština ispratiće ih na večni počinak!

Bosna i Hercegovina -

Zbog pogibije Milana Golubovića (24), Saše Kudre (24) i Miše Vujmilovića (25), koji su u noći između petka i subote nastradali u saobraćajnoj nesreći, u Laktašima je danas dan žalosti.

Porodice, komšije i prijatelji danas će ih ispratiti na večni počinak, a dan žalosti obeležiće se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi opštine Laktaši te zgradama javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač ova lokalna zajednica.

Tragedija se dogodila u subotu, oko 3.30, u mjestu Kukulje, kod Srpca, kada je vozač izgubio kontrolu nad "citroenom C5" i sleteo s puta u kanal. Postoje tvrdnje da na mestu nesreće nema tragova kočenja. Navodno je od siline udarca prednji desni točak, zajedno sa delom osovine, odletio na krov obližnje kuće.

Meštanin, koji živi blizu mesta nesreće, kaže da je usred noći čuo nešto nalik udaru groma, a potom je sin dotrčao i rekao da se desila nesreća i da zove policiju i hitnu.

"Automobil je potpuno uništen, kao da je pala bomba. Nakon prijave, došli su policajci, ali i lekari Hitne pomoći. Međutim, mogli su samo da konstatuju smrt", ispričali su meštani.

Oni kažu da je smrskani automobil bio u odvodnom kanalu pored puta.

"Nismo mogli da prepoznamo o kojem autu se radi", ističu meštani. Neki od njih kažu da su se nesreća nagledali i ranije, ali ovakav horor nikada nisu videli.

"Izleteo sam u mrak i povikao: 'Ima li ko živ, javite se!' Ali, nije se čuo ni jauk ni glas, samo tišina", priča meštanin. Poznanik stradalih mladića tvrdi da je reč o dwonici puta gde su nesreće česte.

"To je veoma opasan put, jer ravnica povuče vozače, pogotovo one mlade, na brzu vožnju", rekao je on.

Svi koji su stradale mladiće poznavali ističu da je reč o momcima za primer.

"Radili su, bili skromni, vodili računa o svemu. Tuga je to velika", kazali su meštani.

Kurir.rs/ atvbl.com

Foto printscreen atvbl.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track