Najnovije vesti

MIRSADA (16) SE VRATILA SA LETOVANJA U MAKARSKOJ: Još sam pod snažnim utiskom, morala sam da okusim more da vidim da li je zaista slano! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/Provjereno

OSTVARENJE SNA

MIRSADA (16) SE VRATILA SA LETOVANJA U MAKARSKOJ: Još sam pod snažnim utiskom, morala sam da okusim more da vidim da li je zaista slano! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Priča o tinejdžerki Mirsadi Hadžić (16) iz Kozarske Dubice raznežila je čitav region. Ova devojčica od desete godine svakodnevno pomaže svojim roditeljima oko poljoprivrednih poslova, a sve do ovog leta nije imala priliku da ode na more. Ta želja joj se ispunila zahvaljujući dobrim ljudima, pa je sa majkom i sestrom posetila Makarsku. Nakon što je tamo provela nedelju dana, vratila se kući i poljoprivredi.

"Još sam pod snažnim utistkom lepote mora i ogromnog plavetnila, često sam sedela na obali mora i zamišljala sam šta je sa druge strane jer se kraj nije video", rekla je Mirsada Hadžić (16).

Nakon što se u nedelju vratila kući, odmah je sa porodicom počela da priprema ovogodišnje žito za zimu.

"Zahvaljujući mom ocu, nije me dočekalo puno posla i verujem da ću do početka školske godine sve stići da završim. Tu su košenje trave, ubiranje letine, kukuruza i pripreme zemljišta za jesensku setvu", kazala je Mirsada.

Ipak, i dalje se ne može oteti utisku i doživljajima o kojima je slušala samo u pričama drugih.

"Prvi moj boravak na plaži bio je takav da sam ušla i okusila more da se uverim da je stvarno slano. U početku su me pekle oči od soli, ali sam se kasnije navikla. Ma jedva čekam ponovni susret sa morem", kazala je Mirsada koja je uspela i "da izgori" na suncu.

Prijateljicama je pričala kako joj je bilo lepo. Osim mora, impresionirali su je okolina, planine, palme, zvukovi, mirisi, kao i ljudi koji su bili dobri i ljubazni prema njoj.

"Prvi susret sa morem pamtiću ceo život. Osećam se kao da sam dobila džekpot", kazala je srećna Mirsada.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen: Facebook/Provjereno

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...