Najnovije vesti

TRAGEDIJA KOD DRVARA: Žena (48) pošla da zahvati vodu, okliznula se i upala u bunar!
Foto: Profimedia

otac pronašao telo

TRAGEDIJA KOD DRVARA: Žena (48) pošla da zahvati vodu, okliznula se i upala u bunar!

Bosna i Hercegovina

Četrdesetosmogodišnja Drvarčanka Radmila Sudžuković utopila se u nedelju u bunaru kod svoje kuće u mestu Šipovljani dok je pokušala da zahvati vodu.

Ova tragedija šokirala je meštane sela u kojem je nesrećna žena živela s roditeljima. Kako se saznaje, ona je kobnog dana otišla po vodu okliznula se i pala u bunar.

 

Njeno telo je pronašao otac, koji je za njom otišao kada je vidio da se ne vraća sa bunara. Kako je pojasnio izvor, kada je otac uočio da je njegova kćerka upala, pozvao je policiju i pokušao i sam da je izvuče.

 

Njene komšije kažu da ih je šokirala ova nesreća i da je Radmila u selu važila za vrednu ženu koja je bila zaposlena u osnovnoj školi. Ističu da su iza nje ostale dve kćerke koje nisu živele s njom, budući da je ona u poslednje vrijeme bila kod roditelja.

 

Kako je saopšteno iz MUP Livanjskog kantona, istragom je utvrđeno da je u slučaju smrti R.S. reč o nesrećnom slučaju. Ističu da je mrtvozornik Doma zdravlja Drvar utvrdio da na telu nema tragova nasilja i da se R.S. utopila.

Telo stradale žene predato je porodici jer porodica nije želela obdukciju.

 

Kurir.rs/radiosarajevo.ba

Foto Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...