ŽENA KOJA JE UPUCALA MUŽA U SARAJEVU PRIPADNICA VOJSKE BIH: Posle svađe sa suprugom koji je pretukao Ajla potegla tetejac i zapucala!
Foto: printscreen Facebook

horor

ŽENA KOJA JE UPUCALA MUŽA U SARAJEVU PRIPADNICA VOJSKE BIH: Posle svađe sa suprugom koji je pretukao Ajla potegla tetejac i zapucala!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Žena koja je jutros ranila supruga u sarajevskom naselju Ciglane pripadnica je Oružanih snaga BiH.

Vest još uvek nije zvanično potvrđena u Oružanim snagama BiH. Uma Sinanović iz Ministarstva odbrane BiH rekla je za Patriju da u ovom trenutku ne može da potvrdi tu informaciju, jer Vojna policija nije izlazila na teren.

Ajla Sadiković, koja je pucala na suruga Denisa vojnik je prve klase Oružanih snaga BiH, i nagrađivana je za svoje učešće u OSBiH.

Pucnjava se desila jutros u 9.35 sati na Merhemića trgu. Navodno je motiv za pucnjavu razvod. Naime, žena i muškarac već duže vremena imali su probleme u braku pa je pokrenuta brakorazvodna parnica. Supružnici su se žestoko posvađali, nakon čega je muškarac fizički napao ženu i pretukao je.

U borbi je žena iz tašne uspela da izvadi pištolj, navodno "tetejac", iz kog je ispalila najmanje jedan hitac i pogodila ga pogodila u nogu, blizu prepone.

Kurir.rs/Patria

Foto printscreen avaz.ba/Facenook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track