STRAVIČNA TRAGEDIJA ŠOKIRALA HERCEGOVINU: Brat i sestra se otrovali gasom pokušavajući da izvuku muškarca iz bunara!
Foto: GSS Široki Brijeg

čišćenje pošlo po zlu

STRAVIČNA TRAGEDIJA ŠOKIRALA HERCEGOVINU: Brat i sestra se otrovali gasom pokušavajući da izvuku muškarca iz bunara!

Bosna i Hercegovina -

Dve osobe su stradale od posledica trovanja gasom u mestu Dobrkovići kod Širokog Brijega. Kako su potvrdili izvori bliski porodici, reč je o bratu i sestri, a nesreća se dogodila nešto iza 18 sati prilikom čišćenja bunara.

Još nisu poznate okolnosti ove tragedije. Nezvabnično je potvrđeno da je muž nastradale žene takođe pretrpeo teške posledice po zdravlje, ali da nije životno ugrožen.

Radi se o I.C. (1976.) koji je primljen na reanimaciju i anesteziju u bolnicu u Mostaru. Brat i sestra su preminuli tokom transporta u vozilu Hitne pomoći.

U akciji spašavanja sudjelovali su i pripadnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg, koji su na Facebooku izvijestili da je jedan od preminulih bio njihov član.

" Na žalost dve osobe su preminule dok je jedna stradala osoba u bolnici. Na terenu su bili i pripadnici PU Široki Brijeg. Jedan od stradalih je član našeg planinarskog društva, druga osoba njegova sestra, jednostavno jako tužan i potresan dan!" - napisali su na svom Fejsbuk profilu pripadnici Gorske službe spašavanja.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto GSS Široki Brijeg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track