Najnovije vesti

OGLASIO SE RANJENI MUŽ SARAJKE AJLE: Nisam ja siledžija! Našao sam joj račun iz hotela u kom je bila sa ljubavnikom! Evo šta se stvarno desilo!
Foto: printscreen Facebook

kralj ljubavne priče

OGLASIO SE RANJENI MUŽ SARAJKE AJLE: Nisam ja siledžija! Našao sam joj račun iz hotela u kom je bila sa ljubavnikom! Evo šta se stvarno desilo!

Bosna i Hercegovina

"Brate, nisam ja siledžija! Pre bih sebi ruku odsekao nego digao na Ajlu", rekao je Denis Sadiković, muž Ajle Sadiković, koga je ona upucala 24. jula u Sarajevu.

Kako se navodi, Ajla ga je više puta prijavljivala zbog nasilja, tog dana su se našli kako bi porazgovarali o razvodu. Žena tvrdi da je on počeo da je udara zbog čega je izvukla "tetejac" i ranila ga.

Denis je svih ovih dana ćutao, ali je sad odlučio da kaže svoju stranu priče.

"Ispadam siledžija, a to nisam nikada bio. Ona je išla s namerom da me ubije.

Ajlu dovode na Sud
Ajlu dovode na Sud foto: Avaz.ba/J. Alibegović

Jesam joj u automobilu kojim je došla gore, pronašao dva računa iz hotela u kojem je bila s ljubavnikom. Bio sam ljut i ona se bojala moje reakcije zato i je zapucala. Da policajac nije zagalamio "lezi", ona bi i drugi metak ispalila i verovatno me ubila", kaže Denis Sadiković.

Dodaje da je Ajla njega zvala, a ne on nju kako pišu mediji.

"Tražila mi je 15.000 maraka ili automobil. A ona je došla vozilom od svog ljubavnika. Ispade ona nevinašce a ja monstrum. Pišu mediji da je nekoliko puta ona nekoga prijavljivala za nasilje. Nijedna prijava u policiji ne postoji, kunem se", kaže Denis.

Smeta mu i što mediji od Ajle, kako kaže, prave heroinu.

"Ona je jednom bila u Avganistanu i jednom bila pohvaljena, koliko ja znam", ističe on.

Ipak, naglašava da Ajli ne želi zlo.

"Ipak sam, bolan, ja nju oženio. Voleo sam je", zaključio je Sadiković.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...