Najnovije vesti

OBRAČUN U GORAŽDU: Poslanica gađala flašom u glavu predsednicu Skupštine, intervenisala i policija (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

drama tokom zasedanja

OBRAČUN U GORAŽDU: Poslanica gađala flašom u glavu predsednicu Skupštine, intervenisala i policija (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Tokom zasedanja Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona odvijala se prava drama kada je opoziciona poslanica Daliborka Milović fizički nasrnula na predsednicu Skupštine Editu Velić.

Naime, tačka dnevnog reda bila je izbor članova Nezavisnog odbora za izbor policijskog komesara. Ipak, zbog određenih neslaganja u načinu izbora članova odbora, Daliborka Milović iz Liberalne stranke povukla je vitalni nacionalni interes i upozorila predsedavajuću Skupštine BPK Gorazde na krivičnu odgovornost kod glasanja za izbor komesara.

 

Milovićeva potom neko vreme nije htela da napusti govornicu, pa je predsedavajuća Skupštine u jednom trenutku prekinula sednicu.

Milovićeva je onda donela i stolicu i sela iza govornice. Nije popuštala uprkos razgovorima s drugim članovima svoje stranke. Daliborki Milović se za govornicom pridruzio poslanik Mirsad Dizdar (LS) pa su zajedno sedeli iza govornice. Dizdar je počeo da dobacuje i prekida, da bi Jasmin Haznadar, poslanik A -SDA prišao i pokušao da ga odgura iza govornice. Nastala je gužva u kojoj je Milovićeva flašom vode gađala Editu Velić, nakon čega je ova tražila prekid sednice i dolazak policije.

 

U skupštinsku salu je stigla policija koja je uzela izjave.

 

Kurir.rs/Klix.ba
Foto: Youtube/Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...