BOSANAC DOŠAO U UMAG, PA ZASVIRAO HARMONIKU NA PLAŽI: Oduševio je kupače, napravio nezaboravnu atmosferu, a dobio je i bakšiš! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/Dnevna Doza Doze

HIT

BOSANAC DOŠAO U UMAG, PA ZASVIRAO HARMONIKU NA PLAŽI: Oduševio je kupače, napravio nezaboravnu atmosferu, a dobio je i bakšiš! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Samira Nurkića mnogi pamte kao talentovanog harmonikaša iz jedne od ranijih sezona hrvatskog takmičenja "Supertalenat". Harizmatični Bosanac je sada postao prava zvezda u regonu, a svi pričaju o njegovom umeću na harmonici.

Nurkić nastupa u Nemačkoj za dušu balkanske dijaspore, a njegovi snimci osvajaju ljubitelje domaće muzike u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

U najnovijem video, Samir je zasvirao harmoniku na prepunoj plaži u Umagu, što je oduševilo prisutne kupače i napravio je nezaboravnu atmosferu. Takođe je za svoj nastup dobio i lep bakšiš, jer se ljudi nisu ustručavali da ga časte, pošto su ih pesme koje je izvodio dirnule pravo u srce.

Snimak je začas postao viralan na društvenim mrežama, a na njemu preovladavaju hitovi "Pozdravi je, pozdravi" Miroslava Ilića, te "Sarajevo, grade moj" Halida Bešlića...

"Bosanac stigao u Hrvatsku s harmonikom i oduševio čitavu plažu. Svaka ti čast, majstore", poručili su na Fejsbuk "Dnevna doza doze".

Kurir.rs

Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track