DEVOJČICA (11) KOJU JE BABA PODVODILA KRIMINALCU JE BILA ODLIČAN UČENIK: Svi su se pitali šta dete radi u toj izolovanoj kući kod Šipova
Foto: RTRS

strava

DEVOJČICA (11) KOJU JE BABA PODVODILA KRIMINALCU JE BILA ODLIČAN UČENIK: Svi su se pitali šta dete radi u toj izolovanoj kući kod Šipova

Bosna i Hercegovina -

Meštani iz sela sa šireg područja Šipova, mesta kod Jajca u BiH, u kojem je prijavljen šokantan slučaj podvođenja 11-ogodišnje devojčice, sa nevericom pričaju o onome šta se događalo u njihovom malom mestu.

"To je jedna lepa i pametna devojčica, ali svi smo bili u čudu kada smo gledali da je u tu kuću strave i užasa kod babe dovozi poznati kriminalac, za koga svi znamo da je život proveo po zatvorima", priča jedan od meštana čiji je identitet poznat redakciji.

Dodaje kako nikome nije moglo pasti na pamet kroz šta je devojčica prolazila, a posebno što je sve trajalo duži vremenski period.

"Koliko sam čuo, ona je odličan učenik u školi i često je dolazila kod bake koja živi iznad sela, daleko od drugih kuća i porodica", priča ovaj meštanin i dalje ne verujući u ono šta se događalo u toj kući izolovanoj od ostatka sveta.

Znalo se, kaže, dešavati da se unuka i baka posvađaju, pa su se svi pitali zašto nesrećna devojčica uopšte odlazi kod starice, ali očigledno je zbog nečega morala.

"Koliko znam, mala živi s mamom u Šipovu, ali je dete iz prvog braka. Ne želim da ulazim u porodične odnose, ali očigledno je da nešto nije bilo u redu. Lično sam par puta video da je malena u autu s tim kriminalcem i da ide gore prema bakinoj kući. Zadržali bi se određeno vreme, a zatim bi je vratio u grad", ispričao je meštanin za Srpskainfo.

Poznanici bake monstruma su jednoglasni u stavu da su devojčicu viđali duži vremenski period u automobilu uhapšenog kriminalca.

"Niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešavalo, a najviše što se do te kuće od babe dolazi jako lošim zemljanim putem. Ako baš nemate nameru da dođete do te babe onda niko i ne ide tom stranom", ispričao je poznanik.

Baba je uhapšena zbog sumnje da je podvodila unuku, a privedena je još jedna osoba. Uhapšeni su prebačeni u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Kurir.rs

Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track