Najnovije vesti

KUMOVSKA MISTERIJA IZ DERVENTE: Policiji prijavio nestanak kume ljubavnice! Ucveljenu udovicu "tešio" posle smrti muža, a sada ne zna gde je isparila!
Foto: Profimedia

kao u sapunici

KUMOVSKA MISTERIJA IZ DERVENTE: Policiji prijavio nestanak kume ljubavnice! Ucveljenu udovicu "tešio" posle smrti muža, a sada ne zna gde je isparila!

Bosna i Hercegovina

Policija u Derventi nastoji da rasvetli svojevrsnu "kumovsku misteriju", odnosno tajnoviti nestanak 43-godišnje M.V., koji je prijavio njen kum M. B. (55), sa kojim je, prema tvrdnjama dobro upućenih, zadnjih meseci bila u ljubavnoj vezi, nakon što joj je u januaru preminuo suprug.

Očito je da je policija pred delikatnim slučajem koji ima odlike i filmskih sapunica sa krajnje neizvesnim krajem.

Dragana Kerkez, portparolka PU Doboj, potvrdila je Novostima da je M. B. 23. septembra došao u policijsku stanicu i prijavio da je nestala njegova kuma.

"On je ispričao da je poslednji put video još 11. septembra kada se udaljila od kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Međutim, njen nestanak nije prijavio niko od njenih srodnika ili komšija, pa još uvek nismo obelodanili njen nestanak. Mi smo, ipak, postupili i po toj prijavi, pa je uz obilazak terena, između ostalog, angažovana i jedinica za podršku", rekla je Kerkezova.

foto: Profimedia

Meštani Živinica, gde je M. V. živela sama, dok su posredstvom Centra za socijalno njeno troje dece data na staranje drugima, potvrdili su policiji da je nisu duže vreme viđali u selu.

Saznajemo da je njen nestanak prijavio M. B, koji se, kao venčani kum, prema pričama seljana, ucveljenoj kumi našao pri ruci i pomoći nakon što je u januaru ostala bez supruga.

"Njihovi poznanici pričaju da je intenzivno druženje preraslo u otvorenu ljubavnu vezu. Često su viđani i kako zajedno piju. Dolazilo je i do svađa, jer je, navodno, kum počeo intenzivnije da proganja kumu", kaže naš izvor upućen u ovaj slučaj.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...