STRAVIČAN SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA KOD ZOVIKA! Poginule dve žene i beba od četiri meseca!
Foto: Avaz.ba

Tuga

STRAVIČAN SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA KOD ZOVIKA! Poginule dve žene i beba od četiri meseca!

Bosna i Hercegovina -

Na magistralnom putu M-17 Hadžići- Pazarić, u mestu Zovik, nedaleko od Sarajeva, u teškoj saobraćajnoj nesreći stradale su dve žene i četvoromesečna beba.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada se putnički automobil u kojem su se nalazile dve žene i beba direktno sudario s kamionom.

Prema rečima portparola MUP-a KS, vozaču kamiona je takođe ukazana lekarska pomoć i on se nalazi na mestu nesreće. O uzrocima i okolnostima nesreće za sada nije mogao konkretno govoriti.

Na terenu su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, a specijalci su blokirali prilaz mestu saobraćajne nesreće. Saobraćaj se preusmerava preko Gradca.

Tužilac iz Tužilaštva Kantona Sarajevo stigao je na mesto tragedije te je i zvanično počeo uviđaj.

.

Ono što je vidljivo na mestu događaja je da je putnički automobil prešao u levu traku i direktno se sudario sa kamionom koji je prevozio beton.

Kako je svedočio jedan od očevidaca događaja, koji je dotrčao do unesrećenih, niko nije davao znakove života.

"Neki momci su već bili razvalila vrata automobila. Pokušali su izvući unesrećene. Na zadnjem sedištu je bila beba. Međutim, niko nije pokazivao znakove života. Jedino što su mogli uraditi je da čekaju dolazak policije i lekara. Koliko sam video, u autu "pežo 307" su bile i dve žene", rekao je očevidac.

Kurir.rs/Faktor.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track