HOROR U SARAJEVU: Pas zverski napao dečaka i izgrizao mu nogu! Iz čista mira ga oborio na zemlju i počeo da ga ujeda! (UZNEMIRIJUĆI FOTO)
Foto: Profimedia

unakazio dečaka

HOROR U SARAJEVU: Pas zverski napao dečaka i izgrizao mu nogu! Iz čista mira ga oborio na zemlju i počeo da ga ujeda! (UZNEMIRIJUĆI FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Dečak iz Sarajeva, učenik osmog razreda osnovne škole, zauvek će pamtiti odlazak u cirkus koji se nalazi na Alipašinom Polju, pošto ga je zverski napao pas u vlasništvu cirkusa, piše Klix.ba.

Prema rečima svedoka, dečak se kretao prema ulazu u cirkus kada je na njega skočio pas koji je bio vezan. Oborio ga je na zemlju i počeo da ga ujeda, nanevši mu pritom povrede na butini. Fotografije koje su stigle na adresu pomenutog sarajevskog portala, dovoljno govore koliko je situacija bila opasna.

Na teren su izašli policijski službenici i ekipa Hitne pomoći, a nakon medicinskog tretmana povrede su konstatovane kao lakše.

foto: Čitalac Klix.ba

"Nije bilo standardnih oznaka "čuvaj se psa" i nije bilo adekvatne ograde. Iako je bio vezan, pas je imao prostora da skoči na dečaka. Čuli smo da se u ovom cirkusu dogodio isti slučaj prošle godine u Mostaru", rekao je sagovornik Klix.ba koji je kazao da su nakon ovog nemilog događaja odgovorni u cirkusu počeli da postavljaju sigurnosnu ogradu i oznake.

Iz MUP-a KS rekli su da je pas bio vezan i da se napad dogodio kod kamp kućica.

foto: Čitalac Klix.ba

"Na mesto događaja odmah su izašli policijski službenici Treće PU - PS Novi grad, te o navedenom sačinili službeni zapis, u kom je konstatovano da je dečak imao nameru da poseti zabavni park, ali da nije znao gde je tačno ulaz, pa je ušao u deo gde se nalaze kamp kućice i tu ga je napao pas koji je bio vezan", rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju navedenog događaja i utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je došlo do nanošenja "lakših" telesnih povreda detetu, koje je nakon ukazane lekarske pomoći u sarajevskoj bolnici pušteno na kućno lečenje.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Čitalac Klix.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja