Najnovije vesti

JELENA IMA 33 GODINE I 7 DECE: Srećna sam i nisam poludela! Ne može biti bolje, stvarno uživam u ovome! (FOTO)
Foto: Facebook/Jelena Maros

SREĆNA PORODICA

JELENA IMA 33 GODINE I 7 DECE: Srećna sam i nisam poludela! Ne može biti bolje, stvarno uživam u ovome! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Ono što je nesvakidašnje, a veoma lepo i pozitivno u moru crnih i negativnih vesti jeste priča iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja kod porodice Maroš koja ima 7 dece.

Zdravko i Jelena su mladi bračni par koji imaju 35 i 33 godine, a ukupno sedmoro dece.

 

"Da budem iskrena nisam planirala ovoliko dece, jednostavno desilo se tako i bolje ne može da bude jer ja stvarno uživam u ovome... Naravno, ima dana kad mi bude teško, ali to brzo prođe. Prvo dete sam rodila sa 20 godina", rekla je ona za Bugojno-danas.

 

foto: Facebook/Jelena Maros

Najstarija Magdalena ima 13 godina, posle nje idu Karla (11), Ante (9), David (8), Ivo (6), Ema (4) i najmlađi Jakov (2).

 

Jelena tvrdi da je obično nailazila na pozitivne komentare, al da je bilo i onih negativnih. Jelena više ne radi, brine svakodnevno o sedmoro dece sama, jer joj je muž otišao u Nemačku.

 

foto: Facebook/Jelena Maros

"Moj dan u kratkim crtama mogao bi da prepišu neke mame jer je to obično kuvanje, spremanje, igranje i učenje sa njima, ali i pored toga pronađem vremena za sebe. Poručila bih svima da ne treba da se boje života... evo ja ih imam 7 i srećna sam i nisam poludela. Nekad je bolje biti u društvu dece nego sa odraslima", rekla je ona.

 

Od lokalnih zvaničnika i institucija, tvrdi, nije dobila nikakvu nagradi ni podsticaj.

 

Kurir.rs/bugojno-danas.info

Foto: Facebook/Jelena Maros

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...