Najnovije vesti

TRAGIČAN KRAJ LJUBAVNOG TROUGLA KOD DERVENTE: Imao je burnu aferu sa venčanom kumom, pa se OBESIO kad je ona nestala! I to pred šokiranom suprugom!
Foto: Profimedia

kumovska misterija

TRAGIČAN KRAJ LJUBAVNOG TROUGLA KOD DERVENTE: Imao je burnu aferu sa venčanom kumom, pa se OBESIO kad je ona nestala! I to pred šokiranom suprugom!

Bosna i Hercegovina

Miro Bojanić (55) izvršio je samoubistvo vešanjem u svom porodičnom domaćinstvu u Donjoj Lupljanici, nadomak Dervente, u jeku opsežne potrage za njegovom kumom Mirjanom Vidaković (43), čije je nestanak policiji lično on prijavio, dvanaesti dan nakon što je, 11. septembra, poslednji put viđena.

Bojanić, kako Novosti nezvanično saznaju, nije ostavio bilo kakav trag kojim bi obrazložio zašto je digao ruku na sebe, nego je tu tajnu odneo u grob. To je nova tajna u ionako zamršenoj "kumovskoj misteriji", tajnovitog nestanka žene, koja je, kako se ispostavilo, bila u ljubavnoj vezi sa kumom koji više nije među živima.

Novosti saznaju da je tragediji prethodila prava drama. Iako šokirana saznanjem da je u ljubavnoj vezi sa venčanom kumom, čiji suprug je preminuo u januaru ove godine, Mirova supruga, sa kojom nije imao dece, odvraćala ga je od najave da digne ruku na sebe.

foto: Profimedia

"Poznato je da je Miro, nakon što se više od godinu dana vratio sa rada iz Austrije, voleo da popije. Našavši se u ljubavnom trouglu, često se svađao i sa suprugom i kumom ljubavnicom. Mada teško povređena, supruga ga je odvrađala da se, kako je rekao, ubije, i da sve to nije vredno njegovog života.

Navodno je odbrusio "j...š takav život" i bukvalno se pred njenim očima obesio o drvo", kaže izvor Novosti upućen u ovaj slučaj.

Policija se, sem objave da je pokrenuta potraga za nestalom Mirjanom Vidaković, još nije oglasila na okolnosti Mirovog samoubistva koji je, došavši u policijsku stanicu 23. septembra, prijavio da je njegova kuma poslednji put viđena 11. septembra kako odlazi ispred svoje kuće u Živinicama.

foto: Profimedia

Novosti saznaju da je Bojanić u svim iskazima policiji negirao da je krivac za nestanak kume. Opovrgavao je i te glasine u kafani, gde je pričao da se kumu jednom slučaju, dok je on zaspao, navodno, iskrala iz automobila, a u drugom, navodno ispala. Da on nije krivac za nestanak kume, primajući saučeće, potvrdili su njegov rođeni brat i majka.

"Te žene nema ni među živima ni mrtvima. Ipak, ona se zvanično vodi kao živa, jer dosadašnji tok istrage nije dokučio nijedan valjan trag ili dokaz da je to drugačije. Međutim, nagli odlazak sa ovog sveta ključnog aktera ove drame, dodatno je zakomplikovao slučaj i istragu", konstatuje naš izvor.

Osim čestih svađa, govorkalo se da je Bojanić, navodno, počeo intezivnije da proganja kumu, nakon što joj je pritekao u pomoć nakon smrti supruga - kuma, a pomoć se izrodila u otvorenu ljubavnu avanturu. Zato se i spekuliše da je moguće da se kuma svojevoljno negde sklonila. Sve će biti jasnije kada do nje dođe vest da kum - ljubavnik nije više među živima, naravno, ako je i ona u životu.

Kurir.rs/Večernje Novosti

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...